Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Garāmgājējus pārsteidz neikdienišķa instalācija Vecrīgā

Easyget.lv, 05.09.2013. 13:16

Pirmajā skolas dienā pašā Vecrīgas sirdī garāmgājējus pārsteidza atvērtas durvis ar aicinājumu iziet tām cauri un padarīt kādu laimīgu. Ziņkārīgākie, kuri izmēģināja instalāciju, šķērsojot novietoto durvju slieksni, vienlaikus veica izlozes procesu, nosakot kādu no 110 Zelta Zivtiņas vasaras loterijas trešās starpizlozes uzvarētājiem.
Garāmgājējus pārsteidz neikdienišķa instalācija Vecrīgā

Galerijas:

Lai nodrošinātu izlozes objektivitāti un pilnīgi nejaušu balvu sadali, uzvarētāju izvēle vienā no šīs vasaras lielākajām loterijām tika uzticēta Vecrīgas apmeklētājiem. Vecrīgā tika novietotas īpaši aprīkotas durvis ar sensoru. Garāmgājēji, kuri atsaucās aicinājumam šķērsot durvju slieksni, ieslēdza sensoru, kas automātiski iedarbināja datora mehānismu un izlozēja kādu no 110 vasaras loterijas uzvarētājiem.

Zelta Zivtiņas vasaras trešās starpizlozes pirmie 60 uzvarētāji savā īpašumā varēs izvēlēties starp Nokia Lumia 520 mobilo viedtālruni vai ģimenes dāvanu karti Aerodium lidojumam, nākamajiem 30 uzvarētājiem būs jāizvēlas starp Nokia Lumia 620 mobilo viedtālruni vai spēļu konsoli XBOX 360. Savukārt pēdējie 20 trešās starpizlozes uzvarētāji varēs saņemt LG Smart TV vai arī doties eksotiskā ceļojumā uz Barselonu sadarbībā ar tūroperatoru Kolumbs.

Uzvarētāju vārdi tiks publicēti 6. septembrī Zelta Zivtiņas mājaslapā: http://zeltazivtina.lv/

Zelta Zivtiņa saviem klientiem organizē vienu no vērienīgākajām šīs vasaras loterijām, kas piedāvā laimēt vairāk nekā 700 dažādas balvas. ZZ loterijā var piedalīties visi Zelta Zivtiņas klienti, kuri reģistrējas dalībai loterijā.

ZZ loterijai var pieteikties līdz 16. septembrim. Lai noskaidrotu balvu ieguvējus, tika veiktas trīs balvu starpizlozes, nosakot uzvarētājus starp katra mēneša (jūnija, jūlija un augusta) ietvaros reģistrētajiem loterijas dalībniekiem. Savukārt septembrī notiks galvenā izloze, kurā tiks noskaidrots lielās balvas ieguvējs, kurš varēs izvēlēties starp Zero Gravity bezsvara stāvokļa lidojumu, 5000 latu dāvanu karti no Galactico tīkla veikaliem vai automašīnu Opel Mokka.

ZZ loterijas atļaujas nr. 3298, plašāka informācija par loteriju pieejama Zelta Zivtiņas mājaslapā www.zeltazivtina.lv.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV