Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Titula “Best Body” ieguvēja Ieva Kušnere: Tituls ir man vislabākais kompliments

Easyget.lv, 16.09.2013. 13:26

Saruna ar Ievu Kušneri – skaistumkonkursa “Miss Summer Internacional 2013” titula “Best Body” ieguvēju
Titula “Best Body” ieguvēja Ieva Kušnere: Tituls ir man vislabākais kompliments

Bulgārijā no 1. līdz 6. septembrim notika pasaules līmeņa skaistumkonkurss “Miss Summer Internacional 2013”, kurā Latviju pārstāvēja Ieva Kušnere (25). Konkursā piedalījās skaistules no divdesmit pasaules valstīm.

Kādi iespaidi par konkursu?

Visā visumā ļoti pozitīvi iespaidi, jo braucu ar domu, ka ļoti jauzmanās no konkurentēm, proti, nekādus kontaktus neuzturēt, lai izvairītos no dažādām intrigām, bet tik traki nebija! Visas meitenes ļoti draudzīgas, kleitas negrieza un pat fināla sagatavošanas procesā viena otrai palīdzējām. Arī organizatori, sponsori un žūrija - ļoti patīkami cilvēki, kuriem jebkurā brīdī varēja lūgt padomu un palīdzību.

Kas patika, bet kas nē?

Kopumā ar visu esmu apmierināta! Jau tas vien, ka tiku uz konkursu, ir liels pluss man pašai. (Smaida.) Mīnuss gan bija tāds, ka, meitenes, kas nepiedalījās tradicionālo kostīmu konkursā, varēja startēt finālā un arī uzvarēt! Tas šķita negodīgi pret pārējām, kuras vērtēja katru dienu.

Vai konkurences garu izjuti?

Godīgi atzīšu, konkurence bija diezgan sīva. Manas personīgās simpātijas bija pret Maķedonijas meiteni, kura ieguva Vicemiss, un Kazaņas meiteni, kura ieguva titulu Miss Star un Miss National Costume. Katrā meitenē bija kaut kas skaists, taču daudz ko noteica tas, kā meitene sevi pasniedz un uzvedas, jo ne tikai izgājienā tiek vērtētas, bet gan visu laiku.

Vai priecājies par iegūto titulu?

Ieguvu titulu Best Body, par kuru biju diezgan pārsteigta, jo gaidīju, ka šo titulu iegūs Miss Ukraina. Taču, uzskatu, ka šis tituls ir man vislabākais kompliments, ņemot vēra to, ka biju vienīgā meitene, kurai ir bērniņš, un tas, ka esmu formā tikai gadu pēc dzemdībām ir lielisks novērtējums tam, cik ļoti tajā visā esmu ieguldījusi.

Pastāsti ko vairāk par uzvarētāju!

Miss Summer International 2013 ieguva Melnkalnes pārstave, kura konkursā startēja jau otro gadu. Pagājušajā gadā viņa ieguva Vicemiss titulu. Domāju, ka, startējot otro gadu, viņai jau ir zināšanas - kā un kam jāizskatās, kā pareizi sevi pasniegt un kam tieši jāpievēršs uzmanība. Un viņai tas izdevās! Miss Summer International 2013 I ieguva Maķedonija. Ļoti skaista meitene ar lielu pieredzi konkursos - ir trīs lielu konkursu uzvarētāja. Miss Summer International 2013 II ieguva Maskavas pārstāve. III ieguva Krievijas pārstāve un IV ieguva Serbijas pārstāve.

Kāda gaisotne valdīja konkursā?

Ka jau minēju, gaisotne kopumā bija pozitīva un draudzīga. Vairāk gan meitenes bija sadalījušās pa grupiņām - tās, kas runā tikai Bulgāru valodā, tusējās savā bariņā, tās, kas ir no Krievijas puses, savā bariņā un Baltijas, Ukrainas meitenes savā kompānijā. Interesanti bija tas, ka konkurss bija paredzēts trīs dienas, taču pēkšņi tika paziņots, ka fināls būs jau nākamajā dienā. Dažām tas iedzina nedaudz lielāku stresu, bet mana bariņa meitenēm tas pat simpatizēja, jo bija vairāk laika atpūtai.

Ko sievietei dod šāda veida konkurss?

Pirmām kārtam tas ceļ pašapziņu. Liek savākties un paskatīties uz sevi no malas. Jā, man pašapziņu vajadzēja pacelt, un, pateicoties šādam konkursam, tas ir izdevies, varu ar jaunu sparu darboties un atkal iemīlet sevi, lai arī apkārtējie mani mīletu! (Smaida.)

Vai nākotnē varētu vēl kādā konkursā piedalīties?

Noteikti vairs ne Miss konkursos, jo tiem jau tulīt būšu pāri vecuma robežai, bet varētu vismaz vienu reizīti pamēģināt arī Misis konkursā, jo visi šie konkursi ir brīnišķīga iespēja iepazīt jaunus cilvēkus un iegūt jaunu pieredzi, jo viss dzīvē ir jāpamēģina!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV