Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

20. gadsimta kurpes īpašā izstādē

Easyget.lv, 17.09.2013. 15:33

No 19. līdz 22. septembrim tirdzniecības centrā Domina Shopping būs apskatāma vēsturisku kurpju izstāde.
20. gadsimta kurpes īpašā izstādē

Izstādē tiks eskponēti 15 pagājušā gadsimta iespaidīgākie apavu pāri no Bauskas Novadpētniecības un mākslas muzeja, Latvijas Nacionālā teātra, Rīgas Kinostudijas kolekcijas un Rūtas Kuplās kostīmu nomas salona, atklājot vēsturiskās izmaiņas apavu modē no 1920. līdz 1990. gadam. 

Vēsturisko apavu izstādē ikvienam būs iespēja ne tikai apskatīt 20. gadsimta dāmu iecienītākos apavus no Latvijas un citu valstu sieviešu kolekcijām, bet arī iepazīties ar tā laika apavu modes un stila tendencēm. 20. gadsimtā apavu mode attīstījās ļoti strauji - no smalkām, elegantām kurpītēm līdz pat krāsainiem, masīviem, disko stilam raksturīgiem apaviem, tāpēc arī apavu izstādi veido krāšņi un neparasti eksponāti.

Turklāt no 19. līdz 22. septembrim t/c Domina Shopping notiks īstas pelnrušķītes meklēšana – dāmas tiks aicinātas pielaikot dažādu izmēru apavu pārus no veikala The Shoes Store - tā sieviete, kurai pirmajai kurpe derēs, saņems stilīgos apavus bez maksas. Tāpat tirdzniecības centrā ikviens varēs piedalīties lielās kurpes veidošanā un laimēt vērtīgas balvas.

Foto (c) flickr.com/ Le foto di Paolo

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV