Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Spilves lidostā varēs iepazīt jaunākās pašmāju modes tendences

Easyget.lv, 25.09.2013. 09:02

3. un 4. oktobrī Spilves lidostas ēkā norisināsies modes festivāls Riga Fashion Mood, kurā tiks izrādītas vairāk nekā 15 Latvijas vadošo un jauno modes dizaineru kolekcijas pieaugušajiem un bērniem.
Spilves lidostā varēs iepazīt jaunākās pašmāju modes tendences

„Riga Fashion Mood ir modes mīļotāju un dizaineru atzīts un prestižs pasākums. Pavasarī un vasarā mēs modi aizvedām uz Ventspili un Jūrmalu, kur izrādījām mūsu dizaineru Premium kolekcijas. Šoruden modes festivāls atgriežas Rīgā, lai iepazīstinātu ar latviešu zīmolu aktuālajām un nākamās sezonas kolekcijām. Šoreiz mēs piedāvājam īpašu iespēju arī jaunajiem un topošajiem dizaineriem. Sadarbībā ar veikaliem Taste Latvia tiek organizēts konkurss, kura finālisti ar savu kolekciju tiks aicināti piedalīties Riga Fashion Mood. Žūrijas izvēlētais uzvarētājs tiks apbalvots ar iespēju ražot un realizēt savu kolekciju veikalos Taste Latvia 1000 eiro vērtībā,” stāsta Latvijas Modes palātas vadītāja, Riga Fashion Mood kuratore Dita Danosa.

Rudens Riga Fashion Mood norisināsies Spilves lidostas ēkā, Daugavgrīvas ielā 140. Tur savas kolekcijas izrādīs daudzi iemīļoti un jauni Latvijas modes dizaineri. Pasākumā redzēsim Natālijas Jansones, Aleksandra Pavlova, Taste, Koshakova, Cinnamons, Zanes Porietes, Arvila Lindes, Leny Tomy Factory, Zaza Couture un vairāku citu zīmolu kolekcijas.

Pasākumu ir iespēja apmeklēt ikvienam, iegādājoties biļeti „Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās visā Latvijā un internetā.

Riga Fashion Mood tiek organizēts sadarbībā ar veikaliem Taste Latvia un žurnālu Pastaiga.

Modes festivāls Riga Fashion Mood tiek organizēts kopš 2011. gada. Tā organizators ir biedrība Latvijas Modes palāta, kas apvieno modes dizainerus, mācībspēkus, ražotājus un citas modes attīstībā ieinteresētās personas. Modes palātas mērķis ir attīstīt modes platformu Latvijā un organizēt pasākumus, kas sniedz iespēju Latvijas modes dizaineriem un zīmoliem piedāvāt jaunās kolekcijas klientu segmentam vietējā un starptautiskā mērogā, kā arī veicināt Latvijas modes patēriņa pieaugumu sabiedrībā.

Foto: Aleksandra Pavlova kolekcija. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV