Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Šodien modes festivāla Riga Fashion Mood otrā diena

Easyget.lv, 04.10.2013. 10:00

Piektdien, 4. oktobrī, Spilves lidostā norisināsies Riga Fashion Mood otrā diena. Tajā būs redzamas sešas sevi jau pierādījušu dizaineru kolekcijas pieaugušajiem un bērniem.
Šodien modes festivāla Riga Fashion Mood otrā diena

Galerijas:

Festivāla otrajā dienā savas kolekcijas demonstrēs Aleksandrs Pavlovs, Taste, Koshakova, Cinnamons un bērnu apģērbu zīmoli Leny Tomy Factory un Zaza Couture. Zaza Couture modes mīļotājas šoreiz pārsteigs arī ar tērpiem pieaugušajiem. Muzikālo izklaidi nodrošinās grupa „Bunch of Gentlemen”.

Informācija par 4. oktobrī demonstrētajām kolekcijām:

Aleksandrs Pavlovs

Aleksandra Pavlova rudens/ziemas kolekcija pauž mūsdienīgas sievietes noskaņojumu, kas dod iespēju būt neatvairāmai un pašpārliecinātai. Kolekcijas tērpu valkātāja ir dinamiska un eleganta. Zīmola Aleksandrs Pavlovs apģērbi tiek ražoti no dabīgiem materiāliem – zīda, kokvilnas, trikotāžas un vilnas.

Koshakova

Zīmols Koshakova izrādīs savu pavasara/vasaras 2014 kolekciju. Tai raksturīga pārvēršanās un mainība. Kolekcijā dominē divi sieviešu tēli – maiga un neaizsargāta, kā arī pašpaļāvīga un drosmīga. Šīs abas sievietes ir pašpārliecinātas un nebaidās mainīties. Tēla mainībā tiek sasniegti arī 60. gadiem raksturīgi fasoni ar vienkāršām līnijām. Tērpos izmantots pelēks zīds, sudrabains gobelēns un augstas kvalitātes Šveices kokvilna.

Taste

Zīmola Taste kolekciju veidojušas Sonita Pāvuliņa un Iveta Vecmane. Dizaineru duets piešķir kolekcijai īpašu raksturu – tērpiem piemīt klasiska elegance un stipra sievišķība, kas ietvert ģeometriskos krāsu salikumos, tai pat laikā tērpos var jaust arī jutekliskumu, mulsumu un maigu izsmalcinātību. Tērpi radīti mūsdienu sievietēm, kas sevī jūt radošo garu, bet ir uzticīgas klasiskām vērtībām.

Leny Tomy Factory

2014. gada pavasara/vasaras kolekcija „Love and Family" ir veltījums mīlestībai un ģimenei. Šāda mīlestība sevī ietver rožu saldo smaržu un ļauj piepildīties ikvienam sapnim. Tās nav tikai krāsas un rožu ziedlapiņas, tas ir pieskāriens un kopīgs prieks par to, ko ik diena, ik stunda un ik mirklis mums atnes. Kad esam piedzīvojuši un redzējuši, cik daudz šajā pasaulē ir īslaicīgu un virspusēju lietu, saprotam, ka viss, kas ir īsts un nebeidzams, ir tepat – mājās un mūsu sirdī…

Cinnamons

Riga Fashion Mood Cinnamons atelier izrāda savu rudens/ziemas kolekciju „Le Ciel – Debesis”. Debesu dažādās krāsu nianses mūs reizēm pārsteidz – no bāli ledainām līdz vizbuļu košumam, no spoži sudrabaina mirdzuma līdz biezi pelēkām krāsām, kas pārklātas ar pienbaltām mākoņu mežģīnēm... Tās ir krāsas, kas ļauj sapņot un uzburt tēlu. Kolekcijā izmantotie materiāli – zīds, mohēra un vilna – sasilda sievietes miesu un dvēseli, piešķir tēlam vieglumu un sievišķīgu gaisīgumu.

Zaza Couture

Šoreiz bērnu apģērbu zīmols Zaza Couture pārsteidz arī pieaugušos – kolekcijā ir tērpi gan bērniem, gan māmiņām. Kā ierasts, izmantoti dabiski un krāsaini audumi, kas realizēti rotaļīgā un oriģinālā apģērbā un aksesuāros. Krāsas, rakstu kombinācijas un uzšuves rada dzīvespriecīgus tērpus pozitīvām meitenēm un viņu māmiņām.

Riga Fashion Mood ir iespēja apmeklēt ikvienam, iegādājoties biļeti visās „Biļešu serviss” tirdzniecības vietās. Pasākuma vietā darbojas arī Taste Latvia pop-up store.

Riga Fashion Mood tiek organizēts sadarbībā ar „Skudras Metropole” un TC „Spice”.

Foto: Zanes Porietes kolekcija. Foto (c) Uldis Vilks

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV