Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Kandavā notiks ceturtie Kafijas un tējas svētki

Easyget.lv, 07.10.2013. 18:53

26. oktobrī Kandavā notiks ceturtie Kafijas un tējas svētki. Uzzināt, nobaudīt, iepazīt, iemīlēt - tie ir tikai daži no atslēgas vārdiem, kas raksturo svētku ideju.
Kandavā notiks ceturtie Kafijas un tējas svētki

Tradīcija aizsākās 2010.gadā, lai popularizētu Latvijā tik iecienītos dzērienus - kafiju un tēju. Īpaša vērība svētku pasākumos tiek pievērsta Latvijā audzētajiem un ražotajiem produktiem, kuru klāsts un kvalitāte bieži spēj konkurēt ar pasaulē atzītiem ražojumiem, taču ne vienmēr mēs par savas zemes lieliskajiem piedāvājumiem esam pietiekami labi informēti.

Rīkotāju mērķis ir dot kafijas un tējas produkcijas audzētājiem, ražotājiem un izplatītājiem iespēju reklamēt savu piedāvājumu, paplašināt klientu loku, dalīties pieredzē, piedzīvot jaunas garšas un informācijas atklāsmes. Visbeidzot - sagādāt svētkus sev un citiem, ļaujoties omulīgai atmosfērai un atraktīviem pasākumiem.

Foto (c) flickr.com/ Mattias Barthel

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV