Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Latviešu dizaineres rada „Mežģīņu arhitektūru”

Easyget.lv, 11.10.2013. 09:29

Pašmāju modes zīmols ZIB* laidis klajā savu jaunāko veikumu – rudens/ziemas apģērbu un aksesuāru kolekciju „Mežģīņu arhitektūra”, kas aicina šīs sezonas pelēko ikdienu izgreznot ar košām krāsām un burvīgām audumu apdrukām.
Latviešu dizaineres rada „Mežģīņu arhitektūru”

Galerijas:

ZIB* jaunākā kolekcija „Mežģīņu arhitektūra” vēsta par mazām, skaistām lietām, kurām savijoties gluži, kā arhitektūrā, veidojas citas. Kolekcija tapusi, iedvesmojoties no pilsētas, tās mainīguma un skaistuma – pilsētas, kurā mājas un ielas savijas mežģīnē, bet koku lapas uz asfalta met ēnas, kas sapinas mežģīņu rakstos.

Visi „Mežģīņu arhitektūrā” ietvertie apģērbi un aksesuāri ir unikāls roku darbs, kura pamatā ir smalki zīmējumi, koši akvareļi, kā arī grezni pērļojumi un izšuvumi. ZIB* rudens/ziemas kolekcijā ietilpst kleitas, topi un aksesuāri, kā arī reitūži bērniem un pieaugušajiem. Jauno zīmola kolekciju iespējams iegādāties ZIB* interneta veikalā www.zib.lv.

Apģērbu un aksesuāru zīmols ZIB* ienācis Latvijas modes industrijā pirms nepilniem diviem gadiem, aizsākoties ar ideju par atstarojošiem adījumiem. Paplašinot piedāvājumā esošās kolekcijas, tās pakārtotas dažādām sezonām, zīmola piedāvājumā iekļaujot gan siltus reitūžus un atstarojošus adījumus ziemai, gan gaisīgas kleitas, svārkus, topus un tunikas vasaras sezonai.

Foto: Modes zīmola ZIB* kolekcja „Mežģīņu arhitektūra”. Foto (c) Daiga Ellaby

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV