Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sākas Rudens Rīgas restorānu nedēļa

Easyget.lv, 14.10.2013. 14:04

14. oktobrī Latvijas galvaspilsētā sākas jau trešā Rīgas restorānu nedēļa šogad, kas šoreiz veltīta rudenim un šīs sezonas aktuālajiem produktiem. Rudens Rīgas restorānu nedēļa pulcējusi rekordlielu dalībnieku skaitu – 21 restorānu.
Sākas Rudens Rīgas restorānu nedēļa

Rīgas restorānu nedēļa norisināsies no 14. līdz 20. oktobrim. Tās laikā labākie Rīgas restorāni piedāvās īpašu trīs ēdienu maltīti, kurā iekļauti rudenīgi Latvijas lauku labumi un meža veltes. Rīgas restorānu nedēļā būs iespējams nobaudīt tādus īpašus ēdienus kā truša stilba cepetis, pīlādžogu parfe, medījuma ragū pīrāgs, sautēta vērša gaļa, smiltsērkšķu ābolu zupa un daudzus citus. Īpašās nedēļas laikā trīs ēdienu maltīte būs pieejama par īpaši pievilcīgu cenu – 10.50 latiem.

Kā atzīst Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes locekle Vita Jermoloviča:
„Arvien vairāk cilvēku novērtē garšīgu un kvalitatīvu ēdienu – iešana uz restorānu, lai atpūstos, nosvinētu kādu īpašu notikumu vai vienkārši, lai papusdienotu labā draugu kompānijā, daudziem kļuvusi par ieradumu. Un Rīgas restorānu nedēļa paver vēl plašākas iespējas ikvienam kļūt par gardēdi un nobaudīt Rīgas labāko restorānu piedāvājumu. Šefpavāri, cenšoties pārsteigt un iepriecināt savus viesus, piedāvā arvien oriģinālākus un izsmalcinātākus ēdienus, kas tapuši no vietējiem produktiem.”

Šajā sezonā restorānu nedēļā piedalās 3 Pavāru restorāns „Tam labam būs augt”, Aleks, Ambiente, Avalon, BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns, Benjamiņš, Bergs, Burkāns, Dārzs, Elements, HE’s, Kaļķu vārti, La Boheme, Le Dome, Lido, Olive Oil Trading Co, Ostas Skati, Tinto, Valtera restorāns un Zaļais Maksis.

Restorānu saraksts un ēdienkartes atrodamas www.LiveRiga.com/RRN

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV