Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Riga Fashion Week: mode caurstrāvo pilsētu

Easyget.lv, 18.10.2013. 16:06

Visas Rīgas modes nedēļas garumā, no 29.oktobra līdz 2.novembrim, mode piesātinās Rīgas pilsētu un aicinās modes industrijas pārstāvjus to svinēt kopā. Arī šoreiz Rīgas modes nedēļa neizpaliks bez aizraujošām kolekciju prezentācijām neierastā gaisotnē un kopīgām ballītēm Rīgas populārākajos klubos.
Riga Fashion Week: mode caurstrāvo pilsētu

29. oktobrī Rīgas modes nedēļas atklāšana noritēs elegantā un graciozajā viesnīcā pašā vecpilsētas sirdī - Grand Palace Hotel. Atklāšanas ietvaros tiks piedāvāta franču modes dizainera Denis Durand roku darinātā kleitu kolekcija no zīda un mežģīnēm, izšūtas ar Swarovski kristāliem, pērlītēm un spalvām. Par kolekcijas DDAD "Croisette" mūzu kļuvusi modes blogere un modele Anžela Donava, kas dizaineri ir iedvesmojusi atspoguļot Francijas dienvidus un slavenās Kannu promenādes Croisette atmosfēru.

140 gadus, pēc zilie kniedētie džinsi iekarojuši visu pasauli, dizainers un denima guru Ilja Buličevs sadarbībā ar Jean Tailor ievieš jauninājumu džinsu ražošanā, ko būs iespējams izzināt RFW ietvaros organizētajā džinsu darbnīcas prezentācijā 30.oktobrī.

RFW otrās dienas turpinājumā zīmols QooQoo savu jauno pavasara/vasaras kolekciju izrādīs neierastā atmosfērā Kaņepes Kultūras centrā, kas sasaucas ar kolekcijas kopējo noskaņu - 90. gadiem un to modes tendencēm. Lai turpinātu kopā atcerēties un svinēt trakos 90. gadus DJ Artūra Medņa pavadījumā, viesi tiek lūgti ierasties sporta tērpos, aveņu krāsas žaketēs un ar zelta aksesuāriem.

Trešā RFW diena, 31. oktobris, aizsāksies ar zīmola Vassilisa kapsulkolekcijas prezentāciju dizaineres Julijas Vasiljevas dizaina studijā, uz kuru tiek aicināti plašsaziņas līdzekļu pārstāvji. Bet diena noslēgsies ar modīgu ballīti Bar.Ber Room, kuras laikā zīmols Glam Deco iepazīstinās ar savu Oskara Vailda lugas "Salome" iedvesmoto bižutērijas kolekciju. Par atmosfēru un muzikālo noformējumu parūpēsies DJ Kristina Gnatjuk.

Par tradīciju jau kļuvušais Riga Fashion Week oficiālais klubs Coyote Fly arī šogad uzņems RFW fanus un interesentus Cosmopolitan Party, kas norisināsies 1. novembrī. Ballītes programmu papildinās www.CreativeLativa.com kapsulkolekcijas modes skate, kurā apvienojušies tādi zīmoli kā RED SALT, Tabaka, Ieva Janelsina un Co&llar. Lai mūzika nebeigtos un ballīte turpinātos, parūpēsies DJ CIMO un DJ Markus Riva.

2. novembrī, Riga Fashion Week kulminācijas dienā, pasākuma organizatori, dalībnieki, draugi, modeļi un fani satiksies RFW Models and Fans Party klubā Coyote Fly. Kā jau ierasts, ballītes laikā tiks nosaukti pieprasītākie RFW modeļi un atzīmēti aizritējušās modes nedēļas panākumi, lai jau atkal noskaņotos nākamajai sezonai. Sekojiet jaunumiem www.rfw.lv.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV