Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Jūrmalā aizvadīta trešā Saulainā nakts

Easyget.lv, 22.10.2013. 12:03

18. oktobrī vienā no lielākajām Jūrmalas viesnīcām Baltic Beach Hotel valdīja svētku atmosfēra. Ar saulainu mūziku, īpašiem rudens piedāvājumiem un zeltainiem baloniem tika sagaidīta jau trešā Saulainā nakts – krāšņs izklaides pasākums gan viesnīcas pastāvīgajiem viesiem, gan visiem interesentiem.
Jūrmalā aizvadīta trešā Saulainā nakts

Galerijas:

Nacionālā teātra aktieris Normunds Laizāns bija lieliski iejuties namatēva lomā, palīdzot neapjukt plašajā aktivitāšu klāstā. Kā pasākuma kulminācija viesiem tika sagādāta unikāla iespēja vērot luksus universālveikala „Podium” jaunākās kolekcijas modes skati.

Restorānos „il Sole” un „Caviar Club” varēja saņemt vīnziņu padomus, degustēt un iegādāties iepatikušos vīnus, kā arī baudīt svētku maltīti. Tie, kuri izvelējās apmeklēt „Absolut Transformer” kokteiļu bāru, varēja saņemt kokteili ar personīgu sveicienu no Rīgas vadošā bārmeņa Andra Reizenberga.

SPA centra speciālisti sniedza vērtīgus padomus par ādas kopšanu aukstajā laikā, veselīgu dzīvesveidu, kā arī deva iespēju bez maksas izmēģināt dažādas SPA procedūras. Šeit viesi varēja uzzināt arī par īpašajiem SPA centra jaunumiem – Jūrmalas medicīnas centra un Latvijas Amerikas Acu centra filiāles atvēršanu.

Krāšņus un oriģinālus svētku galda klājumus prezentēja jaunā pasākumu aģentūra „Will' Happen” un floristikas salons „Dizaina parks”. Izklaides programmu bagātināja arī ekskluzīvu juvelierizstrādājumu ražotāja „Tenzo” stends, kurā viesi priecēja acis, aplūkojot unikālas rotas ar krāsainiem dārgakmeņiem un pusdārgakmeņiem.

Improvizētajā fotostendā viesi varēja iemūžināt atmiņas par pasākumu, padarot savu tēlu atraktīvāku ar aksesuāriem no karnevāla tērpu veikala Kostimi.lv.

Domājot par strauji tuvojošos gada nogali, Baltic Beach Hotel Jaungada programmu “Touch of Vegas” efektīgi pieteica disco funk grupa “Art de Funk” ar tās līderi Rodionu Kuzminu.

1. un 16. novembrī Baltic Beach Hotel aicina uz sezonas jaunumu – krāšņu šovprogrammu “Brīnumainās vakariņas”. Papildu informācija pieejama Baltic Beach Hotel mājaslapā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV