Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Erots nākamgad notiks jau 16. reizi

Easyget.lv, 01.11.2013. 11:41

Starptautiskais erotikas festivāls Erots 2014 notiks 21. un 22. februārī Ķīpsalas hallē, biļetes jau pārdošanā
Erots nākamgad notiks jau 16. reizi

No 1. novembra ir iespējams iegādāties biļetes uz gada “karstāko” pasākumu – 16. starptautisko erotikas festivālu “Erots 2014”, kas 21. un 22. februārī notiks Rīgā, Ķīpsalas hallē. Plašs mīlas preču klāsts, kaislīga izklaide un noderīgi semināri seksuālās dzīves uzlabošanai – tas viss lielākajā erotikas festivālā Baltijā. Ieeja no 18 gadu vecuma.

Apmeklētāji festivāla laikā brīvā atmosfērā varēs baudīt pārsteigumiem pilnus slavenu pornozvaigžņu priekšnesumus, labāko ārzemju kolektīvu jaunākās šovprogrammas, sieviešu un vīriešu striptīzšovus, skatītāju un profesionāļu konkursšovus, modes skates, kā arī ekstrēmākus priekšnesumus uz SM skatuves asāku izjūtu cienītājiem. Paralēli iespaidīgajai šovprogrammai ikviens ir aicināts iepazīties ar plašo intīmpreču un farmakoloģijas preču klāstu, masāžām, erotisko veļu, literatūru, plakātiem, filmām un mūziku. Protams, neizpaliks arī erotiski ādas izstrādājumi, tetovēšana, pīrsings un atbilstošas rotaslietas. Šoreiz „Erots” vēl nopietnāk aktualizēs tēmu par seksuālās dzīves uzlabošanu un zināšanu papildināšanu, tāpēc izstādē piedalīsies arī profesionālās medicīnas asociācijas, būs iespēja saņemt speciālistu konsultācijas, kā arī iesaistīties dažādos pilnveidojošos semināros.

Ar festivāla dalībniekiem, kuri tiks atklāti pazamzāk, varēs iepazīties arī festivāla mājaslapā: www.erots.lv.

Šī gada sākumā „Erots” pārsteidza ar jaunumu – starptautisku club dance deju konkursu. Šis konkurss ”Club Dance Queen & Club Dance King” norisināsies arī 2014. gada festivālā. Konkursu organizē SIA “Tessika” sadarbībā ar festivālu „Erots”. Vairāk par konkursu: www.clubdance.lv

Oficiālais „Erots 2014” pre-party nakts klubs „La Rocca - Revolution”.

Biļetes” Tikai pirmie 1000 apmeklētāji iepriekšpārdošanā “Biļešu servisa” kasēs no 1. novembra var iegādāties biļetes par īpašu cenu – 5,62 Ls/ 8 eiro. Tuvojoties pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas. Biļetes uz “Erots 2014” var iegādāties “Biļešu servisa” (www.bilesuserviss.lv) kasēs visā Latvijā, bet no 1. decembra – arī Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30).

“Erots 2014” norises laiki: 21. februāris 18.00–03.00, 22. februāris 18.00–04.00.

Erotikas festivālu “Erots 2014” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Foto: Lady-X. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV