Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Populārā vīriešu striptīzšova grupa no Lietuvas viesosies Rīgā

Easyget.lv, 22.11.2013. 13:05

21. un 22. februārī Rīgā vērienīgajā erotikas festivālā “Erots” viesosies populārākā Lietuvas vīriešu striptīzšova grupa “Rescue Men Show”, kura jau reiz Rīgā ir izpelnījusies milzīgu dāmu sajūsmu.
Populārā vīriešu striptīzšova grupa no Lietuvas viesosies Rīgā

Arī gaidāmajā erotikas festivālā augstās klases striptīza dejotāji vienosies krāšņās un kaislīgās izrādēs, lai festivāla apmeklētājos atmodinātu iekāri un seksualitāti, vēsta festivāla pārstāve Monta Serdāne.

“Latvijas publika ir ļoti interesanta ar savu gaumi un stilu,” atzīst grupas producents Aleksandrs Savicks. “Turklāt “Erota” apmeklētāji ir redzējuši daudzus lieliskus striptīza un erotikas šovus, tādēļ, gatavojoties šim festivālam, īpaši domājam par jauniem un aizraujošiem priekšnesumiem, kas tiek iestudēti kopā ar labākajiem Lietuvas horeogrāfiem,” piebilsts Aleksandrs.

Striptīzšova grupas dejotāji skatītājiem sola iespaidiem bagātus un karstus priekšnesumus, kuros tiks variēts ar dažādiem tēliem – gan „mačo” un „sliktā puiša tēlu” ādas tērpos, gan maigāku tēlu ar jutekliskām kustībām kaislīgas un aizraujošas mūzikas pavadībā. Grupas producents teic, ka skatītājiem noteikti būs interesanti!

Grupā “Rescue Men Show”, kas dibināta 2001. gadā, dejo četri puiši. Adejotāji uzstājušies Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Krievijā, Lielbritānijā un arī Izraēlā, ir piedalījušies TV šovos un filmējušies arī kādā Holivudas filmā.

Lielākais erotikas festivāls Baltijā “Erots 2014”, kā jau ierasts, notiks Rīgā, Ķīpsalas hallē, un tas sola plašu mīlas preču klāstu, speciālistu konsultācijas, krāšņus, erotikas piesātinātus un daudzveidīgus šovus, club dance deju konkursa noslēgumu, kā arī noderīgus seminārus seksuālās dzīves uzlabošanai. „Erotā” valda brīva atmosfēra, kas ikvienam ļauj netraucēti gūt jaunus seksualitātes pārpilnus iespaidus un iedrošina būt brīviem no aizspriedumiem. Ieeja no 18 gadu vecuma.

Biļetes uz „Erots 2014” jau nopērkamas “Biļešu servisa” (www.bilesuserviss.lv) kasēs visā Latvijā. Tikai pirmie 1000 apmeklētāji var iegādāties biļetes par rekordzemu cenu – tikai 8 eiro (5,62 Ls)! Tuvojoties “karstajam” pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas. No 1. decembra biļetes būs pieejamas arī Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30).

“Erots 2014” norises laiki: 21. februāris 18.00–3.00 un 22. februāris 18.00–4.00

Festivālu “Erots” jau sešpadsmito gadu organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV