Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Austrijas populārākā bargā kundze piedalīsies festivālā Erots 2014

Easyget.lv, 03.12.2013. 12:05

Uz Baltijā lielākā erotikas festivāla Erots SM skatuves kāps populārākā Austrijas bargā kundze Vanessa Newton
Austrijas populārākā bargā kundze piedalīsies festivālā Erots 2014

„Erots” ir kaislību, erotikas un seksualitātes bagāts pasākums, kas piedāvā izklaidi dažādām gaumēm – ir priekšnesumi gan maigākā manierē, gan skarbākā. Nākamā gada februārī uz Baltijā lielākā erotikas festivāla „Erots” SM skatuves kāps populārākā Austrijas bargā kundze Vanessa Newton, kura lieliski zina, kā likt sajust baudu caur ciešanām, informē festivāla pārstāve Monta Serdāne.

Vanessa Newton (1977) ir nežēlīga un uzstājīga, skaļa un barga. Par savu apsēstību ar vīriešu pēršanu un pazemošanu viņa teic: „Tā ir mana kaislība!” Tas esot kļuvis par viņas dzīvesveidu. Arī festivālā „Erots” Vanessa ļausies savām kaislībām un sola šokēt daudzus.

Sākotnēji Vanessa ir sākusi strādāt par fetiša modeli, kā arī filmējusies dažādās filmās un TV raidījumos. Vēlāk, satiekoties ar kādu vīrieti, viņa apguvusi savu tagadējo dzīves kaislību. Kādreiz strādājusi arī bankā, darbojusies nekustamo īpašumu jomā un kā dejotāja strādājusi Austrijā, Vācijā, Šveicē un kādu laiku arī Spānijā. Šobrīd viņa iegūst diplomētu sociālā konsultanta izglītību ar specializāciju seksuālajā konsultācijā.

Iespaidojoties no EL James Mr Grey šī brīža kulta grāmatas „Fifty Shades of Grey”, Vanessa Newton ir sarakstījusi satriecošu grāmatu „Sliktāk ir vienmēr”, kurā ikvienam ļauj ieskatīties SM noslēpumainajā un lielai daļai cilvēku pat neiedomājamā pasaulē. Grāmatā spilgti aprakstītas „rotaļas”, kurās vīrietis tiek pērts, guļot uz kušetes, tiek lietotas adatas, pletnes, spieķi un pātagas. Vanessa atklāj, ka grāmatā ir apkopoti viņas patiesie stāsti par attiecībām starp bargo kundzi un viņas „vergiem”. Atklāti un nesaudzīgi!

Kādā intervijā Vanessa stāsta par saviem „vergiem”: „Mani klienti ir cilvēki, par kuriem mēs lielākoties pat neiedomātos, ka viņi varētu atļauties darīt ko tādu. Tipisks mans klients ieņem augstu statusu sabiedrībā vai ir vadītājs kādam uzņēmumam. Viņiem ikdienā parasti ir liela vara, daudz darba un arī augsti ienākumi.”

Arī festivālā „Erots” Vanessa uz skatuves demonstrēs prātam neaptveramas spēlītes ar saviem „vergiem” – šovā būs gan bauda, gan ciešanas.

“Erots 2014” norises laiki: 21. februāris 18.00–3.00 un 22. februāris 18.00–4.00. Biļetes uz „Erots 2014” ir jau nopērkamas “Biļešu servisa” (www.bilesuserviss.lv) kasēs visā Latvijā par 10 eiro (7,03 Ls), bet Ķīpsalas hallē darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30 visu decembri par 8,54 eiro (6 Ls).

Festivālu “Erots” jau sešpadsmito gadu organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Festivāla līdzorganizators ir firma “Z un Z” – Latvijas intīmpreču veikalu tīkls “Kupidons plus”. 

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV