Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Svētdien notiks veco un mīļo mantu tirdziņš Open Air Vintage

Easyget.lv, 17.12.2013. 10:46

22. decembrī restaurētā koka namā Koka Rīga pircējus gaidīs Open Air Vintage Ziemassvētku tirdziņš – iespēja tikt pie unikālām veco laiku lietām un arī pie tirgotāju pašu darinātiem smalkumiem.
Svētdien notiks veco un mīļo mantu tirdziņš Open Air Vintage

Vienas dienas tirdziņš Open Air Vintage Rīgā notiks jau 12. reizi. Tradicionāli pārdevēji liks galdā seno laiku lietas – sākot no apģērba un rotām, beidzot ar interjera priekšmetiem, platēm un veciem fotoaparātiem. Daļa tirgotāju būs sarūpējuši arī pašu dizainētas un radītas lietas, kuras lieliski noderēs Ziemassvētku dāvanām, stāsta tirdziņa organizatore Linda Ezerkalna.

Starp pārdevējiem būs sastopami vairāki pašmāju modes zīmoli, māksliniece Agrita Krieviņa ar saviem neparasatajiem darinājumiem, modes blogere Agnese Kleina, kā arī vintage entuziasti Retro Spectro un otro roku veikaliņš Otrā Elpa ar savām sendienu pērlēm.

Tirdziņš notiek Koka Rīgā, Krāsotāju ielā 12, svētdien, 22. decembrī no plkst. 11 līdz 17. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Open Air Vintage tirdziņš pirmoreiz notika 2009. gadā, un tā mērķis ir Rīgā uzturēt dzīvu alternatīvās ieprikšanās tradīciju, kad par pārdevēju var kļūt ikviens, kam ir kas labs krājumā, bet pircēji var iegūt šarmantas lietas, kādas citur neatrast. Līdzīga koncepta tirdziņi sastopami teju visās Eiropas lielākajās pilsētās – Londonā, Parīzē, Berlīnē un citviet.

Foto: Open Air Vintage. Foto © Ervīns Elliņš

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV