Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Katrai ēdienreizei cita ēdienkarte -100 000 000 maltīšu variācijas

Easyget.lv, 14.01.2014. 14:45

Vai iespējams vienā pavārgrāmatā iekļaut tik daudz recepšu, lai katrā mūža dienā varētu pagatavot citādāku maltīti? Izrādās, ka jā. “Jāņa Rozes apgāds” izdevis pavārgrāmatu “Katrai ēdienreizei cita ēdienkarte”, informē apgāda pārstāve Daiga Bitēna.
Katrai ēdienreizei cita ēdienkarte -100 000 000 maltīšu variācijas

Iespējams, grāmatu plauktos atrodamas pavārgrāmatas arī ar lielāku recepšu skaitu, tomēr šī grāmata ir īpaša gan izkārtojuma, gan ērtās praktiskās pielietojamības dēļ. Pārliekamajā pavārgrāmatā iekļautas 400 receptes, kas apkopotas četrās nodaļās: uzkodas, pamatēdieni, piedevas un deserti. Katra nodaļa izvietota vienā slejā, lai varētu viegli izveidot ēdienkarti no četriem ēdieniem. Piedāvātās receptes var sakombinēt neskaitāmos veidos, ikreiz savai ģimenei pagatavojot citādu maltīti.

Pavārgrāmata izveidota tā, ka to ērti novietot uz virtuves galda vai letes stāvus, lai vieglāk varētu izraudzīties receptes un gatavošanas ieteikumus turēt acu priekšā. Sastāvdaļu saraksts un informācija par porcijām un gatavošanas ilgumu atrodas receptes lapas labajā pusē, gatavošanas gaitas apraksts – lapas kreisajā pusē.

Lai plašā ēdienkaršu izvēle nesamulsinātu, katras lapas augšpusē redzams krāsains lauciņš ar ciparu. Ja visu četru recepšu cipari sakrīt, tas nozīmē, ka izraudzīta ir kāda no sastādītāju ieteiktajām tematiskajām ēdienkartēm. To saraksts aplūkojams recepšu rādītājā.

Tāpat kā citās “Jāņa Rozes apgāda” pavārgrāmatās, sastāvdaļas nav pārlieku dārgas un ir nopērkamas Latvijas veikalos, gatavošanas process izskaidrots vienkārši un fotogrāfijas tā vien mudina ķerties pie darba.

No angļu valodas tulkojusi Iveta Galēja. Datorgrafiskais noformējums: Anda Austriņa.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV