Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

10 lietas, kas jāizbauda „Erotā”

Easyget.lv, 20.02.2014. 14:45

Šī nedēļa Ķīpsalā noslēgsies ar gada „karstāko” pasākumu – festivālu „Erots 2014”, kur vienuviet var baudīt erotiskus šovus, deju konkursus, intīmpreču izstādi, izglītojošus seminārus un vēl daudz ko citu. 
10 lietas, kas jāizbauda „Erotā”

Lai nepalaistu kaut ko garām, piedāvājam notikumu TOP 10.

Sevišķais kokteilis

Īpaši patīkamas sajūtas visa vakara garumā sola „Sevišķais kokteilis”, kas gatavots īpaši festivāla apmeklētājiem. Meklē to intīmpreču veikala „Kupidons Plus” ekspozīcijā! Starp citu, katru dienu pirmajiem 500 festivāla apmeklētājiem dāvanas no „Cēsu alus” un „One Touch”. Nekavē, ierodies laicīgi un saņem dāvanas!

Seksa meistarības noslēpumi

21. februārī plkst. 21.00 uz meistarklasi aicina pasaules vadošais eksperts seksa un attiecību jomā – Alekss Mejs no Holandes. Viņa 20 gadu ilgais darbs abu dzimumu attiecību uzlabošanas jomā sniedzis iespēju palīdzēt tūkstošiem cilvēku, paceļot attiecības un intīmo dzīvi jaunā līmenī. Meistarklase notiks krievu valodā. Ieeja ar festivāla „Erots 2014” biļetēm. Varbūt šī ir arī tava iespēja uzlabot attiecības ar mīļoto?

Fotografējies kopā ar festivāla viesmāksliniekiem!

Ungāru seksa dieviete Mya Diamond, Austrijas bargā kundze Vanessa Newton, kaislīgie striptīzdejotāji “Rescue Men Show” no Lietuvas... Kad gan vēl tev būs iespēja ar viņiem nofotografēties? Starp citu, fotomirkļu ķeršanai Ķīpsalā ir ierīkots īpašs foto un zvaigžņu stends. Iemūžini šo krāšņo notikumu ne tikai atmiņās, bet arī fotogrāfijās!

Runā par seksu!

Iesaisties sarunās un diskusijās par seksu, attiecībām un baudas noslēpumiem ar līdzīgi domājošiem, kā arī uzklausi, sniedz padomus un atsauksmes par seksa aksesuāriem seksuālās dzīves dažādošanai. Atļaujies par to runāt skaļi un brīvi! „Erots” ir īstā vieta, kur to var darīt bez jebkādiem aizspriedumiem vai mulsuma. Uzzini, kāds ir citu pāru laba seksa noslēpums un atklāj savējo!

Pole Dance konkurss

Nekas tāds pie mums vēl nav bijis! Šīs ir Latvijā pirmās atklātās Pole Dance sacensības amatieru kategorijā. Pole Dance jeb dejas uz stieņa ir mākslas veids, kas apvieno dejas un akrobātikas elementus, kuri galvenokārt tiek izpildīti, atrodoties uz stieņa. Izbaudi skaistuma, spēka, dejas un harmonijas savienojumu!

Kā sasniegt baudas virsotnes?

Festivāla otrajā dienā, 22. februārī, plkst. 19.00 uz orālā seksa semināru „Pa īstam iepriecini savu partneri orāli” aicina labi zināmā publiciste, seksa eksperte un pasniedzēja Rita Lasmane. „Orālais sekss sniedz baudu kā darītājam, tā glāstu saņēmējam, tikai jāzina – kur un kā jāpieskaras,” uzsver Lasmane.

S&M skatuve

„Bauda caur ciešanām” – tāds ir S&M skatuves priekšnesumu moto! Tas būs kas neredzēts! Tas patiešām būs skarbi! Bet varbūt tieši tas tev tik ļoti pietrūkst un ir īstais laiks to izmēģināt?!

Sajūties kā ballītē!

Abās festivāla dienās – 21. un 22. februārī – vienā no izstāžu hallēm notiks konkurss „Club Dance Queen & King 2014”, kas garantē aizraujošus, enerģiskus un seksīgus priekšnesumus. Būs skatāmi arī deju studiju paraugdemonstrējumi! Ļauties deju ritmiem tiek aicināts arī ikviens apmeklētājs!

Iesaisties kādā no šoviem!

Esi gatavs neaizmirstamam izaicinājumam? Piedalies konkursos, lai iegūtu pikantas balvas un padarītu šo pasākumu emocijām vēl bagātāku. Uz festivāla lielās skatuves apmeklētājus aicinās ne tikai vakara vadītāji, bet arī festivāla zvaigznes! Drosminiekiem pārsteiguma balvas no „Premium Spiritus”.

Noderīgas seksa rotaļlietas

Tikai festivālā vairāk nekā 50 uzņēmumi piedāvās seksa aksesuārus par īpaši izdevīgām cenām. Ļoti plašs produkcijas klāsts – sākot ar prezervatīviem un lubrikantiem, beidzot ar maskām, drēbēm, filmām, vibratoriem, krēmiem un dažādiem neredzētiem brīnumiem baudas pastiprināšanai. Uzdod sev interesējušos jautājumus un atrodi sev piemērotāko!

“Erots 2014” norises laiki: 21. februāris plkst. 18.00–3.00 un 22. februāris plkst. 18.00–4.00. Ieeja no 18 gadu vecuma!

Biļetes uz „Erots 2014” ir nopērkamas “Biļešu servisa” (www.bilesuserviss.lv) kasēs visā Latvijā par EUR 15, Ķīpsalas hallē darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30 par EUR 10, kā arī intīmpreču veikalā „Kupidons Plus” (Rīgā, Aleksandra Čaka ielā 72 un Alfrēda Kalniņa ielā 4).

Festivālu “Erots” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Festivāla līdzorganizators ir firma “Z un Z” – Latvijas intīmpreču veikalu tīkls “Kupidons plus”.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV