Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Tuvojas Latvijas stila un modes balva 2013

Easyget.lv, 25.02.2014. 11:12

3. martā kinoteātrī "Splendid Palace" devīto gadu pēc kārtas norisināsies "Latvijas stila un modes balva" pasniegšanas ceremonija, kuras laikā tiks noteiktas un apbalvotas pašmāju stilīgākās personības un labākie modes industrijas profesionāļi 13 dažādās nominācijās.
Tuvojas Latvijas stila un modes balva 2013

Pateicoties plašajām kinoteātra telpām, šogad pirmo reizi projekta pastāvēšanas vēsturē uz svinīgo ceremoniju būs iespējams iegādāties arī biļetes, tādejādi kļūstot par vienu no pasākuma īpašajiem viesiem un gūstot neaizmirstamu "sarkanā paklāja" pieredzi, informē pasākuma organizatori.

Ceremonijas laikā tiks noteikti uzvarētāji 13 kategorijās: "Stilīgākais aktieris", "Stilīgākā aktrise", "Stilīgākais dziesmu izpildītājs", "Stilīgākā dziesmu izpildītāja", "Stilīgākā mūzikas grupa", "Stilīgākā TV dīva", "Stilīgākais TV vadītājs", "Modes veikals ar interesantāko koncepciju, kas tika atvērts 2013. gadā", "Gada debija modes jomā", "Gada modes mākslinieks", "Labākās žurnāla stila lapas", "Stilīgākais žurnāla vāka make-up", kā arī piešķirts apbalvojums "Par ieguldījumu Latvijas modes attīstībā".

Balvu pretendentus katrā nominācijā vērtēja un noteica profesionāla žūrija, kuras sastāvā bija glancēto žurnālu galvenie redaktori, modes redaktori, fotogrāfi, kā arī citi ilggadēji industrijas eksperti.

"Šis ir Latvijā vienīgais pasākums, kura ietvaros tiek vērtēti mūsu modes mākslinieku sasniegumi starptautiskā līmenī, stilistu un modes fotogrāfu darbi, kā arī piešķirtas balvas stilīgākajiem skatuves māksliniekiem – dziedātājiem, aktieriem, TV vadītājiem -, kas parasti ir kopīgs darbs ar modes industrijas pārstāvjiem.

Pārdomāti un gaumīgi apģērbi mūsu dzīvi padara krāšņāku, un kurš gan cits, ja ne skatuves cilvēki, mums sniegs vislabāko piemēru? Turklāt, ja šis process tiek uzticēts profesionāļiem, rezultāts ir vēl baudāmāks," komentē Baltijas Modes federācijas prezidente Elena Strahova.

"Ir patiesi patīkami un motivējoši būt nominētam stila un modes balvai. Tas, manuprāt, ļoti pozitīvi veicina modes industrijas attīstību un liek skatuves māksliniekiem nopietni pievērsties vizuālā tēla veidošanai un izkopšanai.

Šobrīd Latvijā nav daudz "sarkanā paklāja" cienīgu pasākumu, kur vienuviet tiekas tik daudz iedvesmojošu personību, tāpēc jūtos sevišķi gandarīts par iespēju būt viņu vidū," viedoklī dalās pagājušā gada "Stilīgākais dziesmu izpildītājs" titula ieguvējs Markus Riva.

Pasākumu tiešraidē varēs vērot plkst. 21.15 TV kanālā LNT. Biļetes uz ceremonju klātienē ierobežotā skaitā nopērkamas Biļešu servisa kasēs.

Foto: Bruno Birmanis Latvijas Stila un modes balvas 2012 pasniegšanas ceremonijā. Foto (c) Arkādijs Gluhihs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV