Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

Sestdien notiks šī gada pirmais krāmu tirdziņš

Easyget.lv, 25.02.2014. 15:32

1. martā no plkst. 10.00 līdz 17.00 koka ēku renovācijas centrā „Koka Rīga” Krāsotāju un Lienes ielas stūrī norisināsies šī gada pirmais krāmu tirdziņš – nu jau astotais pēc kārtas un trešais zem atjaunotās „Koka Rīgas” jumta.

Līdzšinējā pieredze rāda, ka Rīgas iedzīvotāji ir gatavi mest pie malas aizspriedumus, kautrēšanos un bailes no tā, ko par šādu tirgošanos domās radi un kaimiņi, un ļaujas neparastajai pieredzei sestdienas dienā, tirdzniecības vietā ierodoties ar izrevidēto mantu kalnu un ģimeni kā pavadošo sastāvu, stāsta tirdziņa rīkotāji.

Sestdien gaidāms teju viss no aizgājušās sezonas brunčiem līdz restaurētām mēbelēm un antikvārām vērtībām – ko nu kurš būs uzskatījos par tirgošanas vērtu. Par labu noskaņu gādās akordeonists Valters Pudiņiks, spēlējot populāras latviešu estrādes melodijas, bet par vēderpriekiem rūpēsies restorāns „Ugunsdzēsējs”.

Plkst. 12.00 un 14.00 „Koka Rīgas” vadītājs vēsturnieks Vladimirs Eihenbaums aicinās apmeklētājus ekskursijā pa Krāsotāju ielas namā iekārtoto muzeju, kas atspoguļo Rīgas strādnieku sadzīvi dažādos vēsturiskos posmos – no pagājušo gadsimtu mijas līdz padomju periodam.

Visi derīgu mantu meklētāji ir laipni gaidīti - varbūt tieši šī tirgus diena kalpos par iedvesmu piedalīties nākamajā brīvdabas tirdziņā!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV