Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Aizraujošos uzdevumos noskaidros Latvijas sievišķīgāko mājsaimnieci

Easyget.lv, 11.03.2014. 12:01

„Iemesls sievietes spējām vienlaikus aprūpēt ģimeni, mājas soli un labi izskatīties, slēpjas vīrietī,” pārliecināts Mājsaimnieču olimpiādes vadītājs, TV personība Māris Grigalis
Aizraujošos uzdevumos noskaidros Latvijas sievišķīgāko mājsaimnieci

Pirmie pavasara vēstneši jau ir klāt, noskaņojums kļūst rotaļīgāks un tas nozīmē, ka pienācis laiks satikties visām enerģiskākajām un izdarīgākajām sievietēm, lai noskaidrotu Latvijas sievišķīgāko mājsaimnieci. Sestdien, 22. martā plkst. 12.00 tirdzniecības centrs Spice Home sadarbībā ar portālu Māmiņu klubs jau trešo reizi rīko Mājsaimnieču olimpiādi, kurā 180 dalībnieces sacentīsies ne vien par tituliem, bet arī 500 vērtu American Express Gold karti pirkumiem Spice Home kopā ar interjera dizaineri Zani Skalbergu.

Lai pretendētu uz galveno balvu, dalībniecēm divu stundu laikā pēc iespējas labāk būs jāpaveic veikalu sagatavotie uzdevumi un pārbaudījumi. Turklāt nevis vienkārši jāpaveic, bet jādara to šarmanti un iznesīgi, jo vērīga žūrija vērtēs pretendentes dažādās nominācijās un apbalvos atbilstošākās. Vienīgi titula Sievišķīgākā mājsaimniece un American Express Gold kartes īpašnieci noskaidros izloze, kurā tiks iekļautas visas uzdevumus paveikušās dalībnieces.

«Mājsaimnieču Olimpiāde jau kļuvusi par tradicionālu un gaidītu Spice Home apmeklētāju pasākumu. Tā ir viena diena gadā, kad ikviena sieviete var parādīt, cik eleganti prot veikt piņķerīgus mājas darbus, nezaudējot sievišķīgumu. Parasti to redz tikai ģimene, bet Mājsaimnieču Olimpiādes laikā ikviens interesents var priecāties par to, cik skaistas un prasmīgas sievietes dzīvo Latvijā,» saka tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce.

Mājsaimnieču olimpiādi vadīs kolorīts pāris – populāri TV cilvēki: supermamma Liene Bērziņa un jaunais tētis Māris Grigalis. «Galvenais iemesls tam, kā sieviete spēj vienlaikus apkopt mājas soli, aprūpēt bērnus, uzturēt labas attiecības ar radiem, draugiem un vēl labi izskatīties, ir meklējams vīrietī. Viņš ir tas, kurš sievieti atbalsta. Ja nebūtu vīrieša, nebūtu tik daudz jāpucējas un jārīko dažādas tikšanās un ballītes,» olimpiādes vadītājs, TV personība Māris Grigalis aicina uz Olimpiādi ierasties arī vīrus un draugus, kuru klātbūtne noteikti motivēs daiļā dzimuma pārstāves censties vēl vairāk. Arī vērtīgs padoms no malas nāks par labu.

Pieteikties dalībai Mājsaimnieču Olimpiādē var ikviena pilngadīga, pozitīvi noskaņota sieviete, portālā Māmiņu klubs aizpildot anketu http://ej.uz/qfax. Par dalību nav jāmaksā, taču vietu skaits ir ierobežots.

Foto: Mājsaimnieču olimpiādie. Foto (c) Ilmārs Znotiņš

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV