Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Rīgā atklās jaunu luksuss klases modes zīmolu veikalu F&More

Easyget.lv, 11.03.2014. 15:38

F&More – vienīgais veikals Latvijā, kurā oficiāli tiks pārstāvēti vairāki pasaulē atzītāko apģērbu un aksesuāru zīmoli
Rīgā atklās jaunu luksuss klases modes zīmolu veikalu F&More

21. martā iepirkšanās centrā Sky&More oficiāli tiks atklāts luksuss klases modes zīmolu veikals F&More. Tajā iegādājamas pasaulē pazīstamu premium un vidējā segmenta apģērbu un aksesuāru zīmolu kolekcijas un Latvijā vēl līdz šim oficiāli nepārstāvēti zīmoli – Paolo Pecora un Hosio vīriešu apģērbu līnija, itāļu apavu zīmols Kelton, vīriešu un sieviešu apģērbu un aksesuāru līnija Versace Jeans, kā arī bijušā Hugo Boss vadošā dizainera izveidotā apģērbu līnija vīriešiem Baldessarini.

F&More izvietots i/c Sky&More otrajā stāvā, un tajā, līdzīgi kā pasaulē atzītākajos veikalos, iepirkšanās zona apvienota ar kafijas bāru un atpūtas vietu bērniem. Koncept-veikalā līdzās Latvijā vēl oficiāli nepārstāvētiem zīmoliem, piedāvājumā ir arī tādi zīmoli kā Just Cavalli, Italian Luxury, Samsonite, Andrea Morelli, Evet, Paciotti 4us. F&More Latvijā labākā pludmales volejbolista Aleksandra Samoilova vadībā ir pārstāvēts itāļu apģērbu un aksesuāru zīmols Mangano, un klientiem pieejamas arī vietējo zīmolu Koshakova apģērbu un Amoralle veļas un naktstērpu kolekcijas.

“Turpmāk ikvienam modes cienītājam vairs nebūs jāmēro ceļš uz kādu modes meku, lai iegādātos jaunākās kolekcijas no iemīļotajiem zīmoliem. Tagad tās tieši no modes namiem būs nopērkamas koncept-veikalā F&More, turklāt par tādām pašām cenām kā citviet Eiropā,” stāsta i/c Sky&More direktore Evija Grīnberga. “F&More ir vienīgais veikals Latvijā, kur oficiāli ir pārstāvēti vairāki pasaulē atzītāko apģērbu un aksesuāru zīmoli un mūsu ilgtermiņa stratēģija paredz ieņemt arvien lielāku vietu šajā nišā, stiprinot luksuss modes preču segmentu Latvijā.”

F&More koncept-veikals tiks oficiāli atklāts Baltijā ietekmīgākā modes šova F&Show laikā. Atklāšanai par godu īpaša komanda – spilgtākā latviešu modele Māra Kampernova, Latvijas labākais barista Ingemārs Dzenis un digitālo mediju un mārketinga guru Artūrs Mednis – no Milānas uz Rīgu vedīs Latvijas veikalos vēl oficiāli nepārstāvētu itāļu zīmolu preces, kuras vēlāk ekskluzīvi varēs iegādāties F&More.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV