Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Riga Fashion Week aprīlī notiks 20. reizi

Easyget.lv, 13.03.2014. 16:25

No 1. līdz 5. aprīlim Rīgā norisināsies jau 20. Rīgas modes nedēļa. Par godu jubilejai projekta organizatori ir sagādājuši interesantu programmu, ka arī jaunu pasākuma norises vietu.
Riga Fashion Week aprīlī notiks 20. reizi

Riga Fashion Week – pret-a-porter modes festivāls, kuru Baltijas modes federācija jau desmit gadus pēc kārtas organizē stabili divreiz gadā – pavasarī un rudenī, saskaņā ar visiem starptautiskiem Modes nedēļu standartiem, šopavasar sola kļūt par īstiem jubilejas svētkiem. Protams, kā allaž, tā centrā būs labāko pašmāju un ārzemju modes dizaineru jaunāko, 2014./2015.g. rudens/ziemas sezonas kolekciju prezentācijas.

„Mums ir patiess prieks un gods jau divdesmito sezonu pēc kārtas paziņot par Rīgas modes nedēļas norisi Latvijas galvaspilsētā. Šo desmit gadu laikā ir paveikts milzīgs darbs, un daudz kas ir sasniegts. Pasākums ir starptautiskajā līmenī augsto modes ierindu atzīts. Latvijā ir izveidojusies vesela paaudze profesionālu un pieprasītu modes dizaineru, par kuru sasniegumiem mēs priecājamies un ar kuriem lepojamies, kā arī katru sezonu tiek atklāti jaunie talantīgie vārdi Latvijas modes industrijā,” saka Riga Fashion Week producente, Baltijas modes federācijas prezidente Jeļena Strahova.

Par godu jubilejai pasākuma organizatori ir parūpējušies par jaunu norises vietu. Modes nedēļa pārcelsies uz jaunākajām greznākajām telpām, – RFW skates šopavasar notiks modes centra „Podium” (Brīvības gatvē 201, www.podium.lv) piektajā stāvā, kas pilnībā tiks nodots Rīgas modes nedēļas norisei. Jaunas telpas ir lielākas, modernākas un funkcionālākas, līdz ar to ērtākas gan dalībniekiem, gan apmeklētajiem. No pēdējā stāvā esošā lounge-bāra paveras iedvesmojošs skats uz apkārtējo pagājušā gadsimta sākuma industriālo apbūvi, kas atgādina par tehniskā un ražošanas progresa laiku. Industriālā pilsētas aina rosina nestandarta domāšanu, tieksmi uz attīstību un inovācijām. Savukārt, luksusa klases modes centra „Podium” koncepts, kas savā sortimentā piedāvā augstās klases modi – gan apģērbā un aksesuāros, gan interjera priekšmetu dizainā, ar savu moderno un stilīgo interjeru, kā nevienas citas telpas pilsētā, der RFW norisei.

Par jubilejas Modes nedēļas imidžu kļuva viena no Latvijas modes zīmola BeCarousell kolekcijas fotografēšanas sesijas bildēm. Fotogrāfija tapusi zīmola dizaineres Daces Krieviņas-Bahmanes, fotogrāfes Natālijas Berezinas, stilistes Kristīnes Čakares un modeles Nastya Choo komandas darba rezultātā.

„Jutos pagodināta, ka mana fotogrāfija ir izvēlēta, kā RFW imidža bilde. Man ir prieks, ka piedalos Latvijas modes attīstībā. Dalība Rīgas modes nedēļā ir lieliska iespēja atrādīt savu zīmolu ne tikai Latvijas, bet arī ārzemju publikai, kas katru gadu izrāda arvien lielāku un lielāku interesi par Latvijas modi,” atzīst RFW imidža autore Dace Krieviņa-Bahmane.

Vairāk informācijas http://www.rfw.lv/

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV