Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Ceturto gadu notiks Vidzeme Fashion show

Easyget.lv, 20.03.2014. 11:57

Valmieras Kultūras centrā 19. aprīlī Kultūras un mākslas mēneša ietvaros notiks Vidzemē lielākais modes pasākums - Vidzeme Fashion show.

Vidzeme Fashion show tiek rīkots ceturto gadu, pulcējot kvalitatīvas un inovatīvas modes cienītājus. „Uzsvars tiek likts uz Latvijas dizaineru vārdiem un panākumiem, kurus aicinām novērtēt arī pie mums Valmierā. Vārds „šovs” sevī ietver ne tikai svaigākās modes vēsmas no Riga Fashion Week, jauno dizaineru konkursa Habitus Baltija, Riga Fashion Mood skatēm, bet arī unikālu deju programmu, mūziķu uzstāšanos, showroom ar dizaina aksesuāriem, u.c. aktivitātēm, kas veido vakara programmu,” klāsta mods pasākuma organizatoru pārstāve Sintija Milberga.

Patlaban dalību pasākumā apstiprinājis bērnu apģērbu zīmols HEBE, kas ir kļuvis atpazīstams ne tikai Latvijas robežās, bet arī tādās starptautiskās izstādēs kā „Pitti Imagine Bimbo” Itālijā, „CPH Kids” Dānijā, „Playtime Paris” Francijā un nesen atgriezies no izstādes „CPM Moscow” Krievijā. Pavasara/vasaras 2014 kolekcija „I have a secret!” jeb „Man ir noslēpums!” veidota bērniem, kuri vēlas izzināt un sajust pasauli. Iedvesma kolekcijai gūta no bērnu vasaras nometnēm, kurās mājo gan dabas radīts miers, gan piedzīvojumu gars.

Vidzeme Fashion show dizaineru pulku šogad papildinās Eva Borherte ar kolekciju „Plankumainā zeme”. Eva ir Latvijas Mākslas akadēmijas maģistrantūras studente, kura aizvadītajā gadā sevi lieliski pieteica un guva uzvaru jauno modes dizaineru konkursā „Riga Fashion Mood”. Kolekcijas iedvesmas valstis – Latvija un Kirgizstāna. Idejas aizgūtas no Kurzemes tautastērpa galvassegu tinumiem un turku tautas tērpu kārtainības. Tērpu apdrukās izmantoti latviešu tautas raksti.

Vidzeme Fashion show 2014 ieskandināšana notiks 17. aprīlī mākslas Galerijā Laipa (Stacijas ielā 37).

Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv, Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā, kā arī Valmieras Kultūras centrā.

Pasākums tapis, pateicoties pateicoties stabilai četru gadu sadarbībai ar salonu Frizē Frizū, apavu veikalu NS King, Radio Tev, Fotolukss, Galerija Laipa, Dizaina Centrs un Valmieras pilsētas pašvaldību.

Vairāk informācijas: www.vidzemefashion.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV