Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Ar vērienu norisinājies modes šovs F&Show

Easyget.lv, 22.03.2014. 13:29

Ar iespaidīgiem deju priekšnesumiem, elegantu scenogrāfiju un satriecošu muzikālo noformējumu piektdien iepirkšanās centra Sky&More rīkotajā modes šovā F&Show lepni izrādītas jaunākās 2014. gada pavasara/vasaras pasaulē atzītāko zīmolu modes kolekcijas.
Ar vērienu norisinājies modes šovs F&Show

Galerijas:

Šovu ekskluzīvi vēroja aptuveni 600 viesi, tostarp arī zīmolu Hosio, Mangano, Italian Luxury un Love Mochino pārstāvji no Itālijas.

F&Show laikā Latvijas labākie modeļi demonstrēja koncept-veikala F&More pārstāvēto zīmolu – Baldessarini, Versace Jeans, Kelton, Paolo Pecora, Hosio, Amoralle, Koshakova u.c. – apģērbus un aksesuārus. Līdzās šiem zīmoliem F&Show apmeklētājiem bija iespēja iepazīties ar aktuālajām Just Cavalli, Italian Luxury, Andrea Morelli, Evet, Paciotti 4us zīmolu kolekcijām.

Ar iespaidīgu muzikālo priekšnesumu viesiem uzstājās britu popmūzikas zvaigzne Tara McDonald, kura Rīgā bija ieradusies tieši šim pasākumam par godu. Tāpat viesus pārsteidza operdziedātāja Elīna Šimkus ar deju trupu Dmitrija Gaitjukeviča vadībā. Pasākumu vadīja mūziķis Markus Riva, savukārt šova stilu veidoja Latvijas labākā stiliste un modes žurnālu redaktore Olga Kolotova. Modes šovs F&Show notika jau astoto reizi.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV