Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Spēles Katana fani pulcēsies Baldonā sestajā Sēdē

Easyget.lv, 12.05.2014. 15:50

24. maijā plkst. 10.00 Baldones vidusskolā sāksies, iespējams, pēdējais Katanas turnīrs Sēde, ko uzņēmusies rīkot līdzšinējā komanda.

„Gads bez Sēdes ļāvis visiem uzkrāt satriecošus enerģijas apmērus, kurus steidzami nepieciešams izlādēt. Tāpēc nav šaubu, ka šis turnīrs būs maģisks. Iegaumējiet skaitli seši – Sēde notiek sesto reizi, kauliņam ir sešas puses, katram spēles laukuma gabalam ir seši stūri un sešas šķautnes un Armīns Skudra noteikti nepieļaus seškārtēju zaudējumu saviem konkurentiem. Vēl vairāk – lai uzvarētu, viņš ir gatavs darīt visu, pat aizrauties ar maģiju – divus gadus apmeklējot ekstrasensu pulciņu, Armīns ir pamanījies Katanas daudzstūru gabaliņus pārburt par apļiem – kā sacīt lai „neapvestu ap stūri”. Šis aspekts, viņaprāt, dāvās viņam ilgi gaidīto triumfu. Bet, starp mums runājot, jūs jau zinat, ka Armīnu uzvarēt nav nemaz tik grūti. Nāciet un izdariet to arī šogad – iespējams, pēdējo reizi,” teic viens no Sēdes rīkotājiem Ronalds Prūsis.

Sēdi jo aizraujošāku padarīs daži pārsteigumi – apmeklētāji varēs baudīt „legend-of-stars” izrādi – pirmā raunda izkārtojumā pie galda sēdēt ar tiem, ar kuriem līdz šim nav spēlēts. Būtisks jauninājums ir tas, ka katra raunda rezultāti uzreiz tiks parādīti internetā.

Sēdes priekškars kritīs 24. maijā plkst. 10.00 Baldones vidusskolā, Iecavas ielā 2 (ieeja no Rīgas puses). Pieteikšanās jau ir sākusies.

Svarīga informēcija:

  • Dalības maksa: Sēdes regulārie apmeklētāji maksā 3 EUR, jaunie - 4 EUR
  • Piesakoties pasākumam, lūdzu, rezervējiet arī jūsu vēlamo ēdienu.
  • Balvu fonds un sadalījums:
  • 1. vietai = dāvanu karte no veikala "Ludo" 70 EUR vērtībā
  • 1. vietai = speciāli veidots kauss
  • 1.-4. vietai (jeb fināla galdam) = brīva ieeja tā gada "Katanas Ieceļotāju" Čempionātā (kas ir ekvivalenta 14 EUR x 4 = 56 EUR vērtībā) disciplīnas "izspēlēto attīstības kāršu skaits" uzvarētājam (šajā disciplīnā nedrīkst ieskaitīt izspēlēto bruņinieku kārtis) = pārsteiguma balva no sponsoriem
  • disciplīnas "savaldīto bruņinieku skaits" uzvarētājam = pārsteiguma balva no sponsoriem
  • disciplīnas "uzceltā nepārtraukta ceļa posmu skaits" uzvarētājam = pārsteiguma balva no sponsoriem
  • pēdējai vietai = pārsteiguma balva no sponsoriem
  • balva no sponsoriem var atšķirties katru gadu, jo tas ir atkarīgs no sponsoru daudzuma

Piedalīties var jebkurš, kurš sasniedzis desmit gadu vecumu, māk spēlēt galda spēli "Katanas Ieceļotāji" un ir laicīgi pieteicies Sēdes mājaslapā: http://www.sede.lv/ Tur arī nolikums un cita svarīga informācija.

Video par gaidāmo pasākumu

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV