Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Galvenās modes tendences "pavasaris/vasara 2007" veikalā Jennyfer

Sadarbībā ar veikalu tīklu MOS/www.mos.lv, 11.04.2007. 15:00 | komentāri (3)

Ļoti daudzveidīga un spilgtām krāsām bagāta - pie mums ienāk jaunā Jennyfer pavasara/ vasaras 2007 kolekcija. Līdzi sev tā nes daudz jaunus apģērbu modeļus, kuri sniedz unikālu iespēju sagatavoties gan ikdienai, gan svētkiem. Arī aksesuāri jaunajā kolekcijā ienāk ar nebijušu krāsainību, kura dod iespēju pieskaņot izvēlētajam tērpam pašu atbilstošāko, iegūstot iespaidīgu un pārliecinošu izskatu.
Galvenās modes tendences "pavasaris/vasara 2007"  veikalā Jennyfer

Joprojām aktuālas ir svītras, kā jaunums - tās tiek papildinātas un kombinētas ar dažāda izmēra punktiņiem un ziedu apdrukām. Par jebkuru apģērba modeli ir īpaši pārdomāts - to var papildināt un padarīt vēl īpašāku - pieskaņojot klāt visdažādāko krāsu, visdažādākās aksesuārus.

Tonic army

Krāsas:

- Oranžs;
- Violets;
- Balts;
- Smilškrāsa;
- Haki krāsa.

Armijas stila daudzveidība joprojām ir aktuāla, kas tiek papildināta ar svītrainām, oranžām un violetām jaciņām, lieliski ļaujot tās īpašniecei sasniegt vizuāli iespaidīgu izskatu. Joprojām aktuālas ir haki krāsas bikses un blūzītes, kam pievienojas armijas krāsu toņu t-krekli un dažādas virsjakas. Vasaras karstajā laikā noteikti noderēs kokvilnas kleitas, īsie šorti un t- krekli uz lencītēm. “Tonic army” vienaldzīgu neatstās nevienu, jo tā apģērbs ir ļoti ērts un vizuāli dod ļoti iespaidīgu tēlu.

Aksesuāri:

- Armijas krāsas somas, cepures, maki;
- Oranžas un haki krāsas jostas.

Indian mix

Krāsas:

- plūmju rozā;
- balts;
- džinss;
- haki;
- brūns.

Haki krāsas bikses un t-krekli, kurus papildina adītas kleitas ar vilnīšu veida svītrām un pagarināta silueta blūzes. Šeit lietoti visdažādākie apģērbu salikumi, kuri ļaus apģērba īpašniecei izskatīties īpaši. Nebijušu iespaidu garajās blūzēs radīs striķīši, kas pievienoti gan piedurkņu galos, gan sānos, ļaujot variēt ar apģērba un paša tēla izskatu. Plūmju krāsas džinsu bikses lieliski ļaus pieskaņot haki krāsas blūzi, radot neaizmirstamu iespaidu- jaunās un spēcīgās krāsu kombinācijās. Šajā kolekcijas daļā sastopami gan vienkārši apģērbi, gan arī tie, kas papildināti ar dažādiem ornamentiem un mežģīnēm.

Aksesuāri:

- brūnas un haki krāsas somas;
- brūnas, mākslīgās ādas jostas.

French touch (jaunums)

Krāsas:

- sarkans;
- tumši zils;
- balts;
- džinss;
- melns.

Šī kolekcijas daļa ir jaunums Jennyfer kolekcijā. Pamatkrāsa ir sarkana, kuru īpašu padara dažādi tumši zili akcenti- pogas un grafiskas apdrukas. Neskaitāmās apdrukas uz spilgti sarkaniem, baltiem, melniem t- krekliem padara apģērbus krāsainākus un dzīvīgākus, piešķirot tiem īpašu un nebijušu izskatu. Šis ir ielas stils, kurš ļoti labi tiek kombinēts ar džinsu auduma biksēm un svārkiem. Ja tomēr ar to vēl nepietiek, tad tēls tiek papildināts ar ielu stilam raksturīgām treniņbiksēm un jakām.

Aksesuāri:

- melnas, baltas somas
- tumši zilas, sarkanas melnas jostas

Contry music

Krāsas:

- gaiši rozā;
- gaiši zils;
- tumši zils ;
- balts;
- gaiši brūns;
- tumši brūns;
- džins.

Nedaudz kovbojstilā ieturēts ielas stils, taču pārbagāts jaunmodīgam dvesmām. Džinsu šorti ar bikšturiem, kas tiek kombinēti ar rūtainām blūzēm un mākslīgās ādas jakām- raksturo šo kolekcijas daļu visspilgtāk. T- krekli ar saraustītām plecu daļām lieliski pieskaņojas īsiem, vasarīgiem džinsu un auduma svārkiem ar dubultiem volāniem. Īpaši aktuālas ir plānās kokvilnas blūzītes, kuras ar savu gaisīgumu un vieglumu ļaus lieliski izjust vasaras patieso garšu kopā ar Jennyfer.

Aksesuāri:

- brūnas, gaiši zilas un rozā mākslīgās ādas jostas;
- vasarīgas somas- maigi rozā un zilā krāsā;
- mākslīgās ādas somas.

Pop Indies (jaunums)

Krāsas:

- spilgti dzeltens;
- spilgti rozā;
- spilgti zila;
- spilgti zaļa;
- balta;
- džinss.

Visdažādākie spilgtie toņi, kuri lieliski saderēs kopā ar vienkāršiem džinsiem, acu mirklī padara tēlu vasarīgu. „Pop Indies” apvieno sevī dažādus stilus kombinējumus, spilgtās krāsas, kas lieliski liek nojaust par vasarīgo un saulaināko sezonu gadā. Tādā veidā dodot iespēju pircējam atrast meklēto, viņam vispiemērotāko. Šis ģērbšanās stils padarīs jebkuras jaunas sievietes ikdienu par svētkiem.

Aksesuāri:

- punktotas somas;
- somas ar sirsniņu apdruku;
- jostas ar akmentiņiem, sasienamiem striķīšiem, ar puķēm uz spradzēm.

Barsalino

Krāsas:

- gaiši rozā;
- violets;
- sarkans;
- balts;
- melns;
- pelēks.

Šī kolekcijas daļa ietver sevī daudz klasisku blūžu, žakešu, adījumu, bikšu. Klasiskas bikses tiek lieliski kombinētas ar melnbaltiem, svītrainiem t- krekliem, kas papildināti ar sudraba apdruku. Tieši vasara 2007 ir tā sezona, kad varam runāt par svarīgu aktualitāti- vieglām kokvilnas kleitiņām, kas padarīs ikvienas sievietes ikdienu un svētkus ērtus un patīkami pievilcīgus.

Aksesuāri:

- klasiskas mākslīgas ādas somas;
- mākslīgās ādas jostas.

Summer dance

Krāsas:

- purpura sārtais;
- balts;
- melns;
- violets;
- džinss.

„Sumer dance” sniedz unikālu iespēju lieliski piemērot apģērbu vasarai, kurš padarīs ikvienas nēsātājas ikdienu par neaizmirstamiem svētkiem. Mirdzošu pērlīšu T- krekli, sudraba apdrukas- viss radīts, lai padarītu sezonu īpašāku un neaizmirstamāku.

Aksesuāri:

- sudrabotas un gaiši violetas somiņas;
- lielas sudraba somas ar mirdzošu, spilgti rozā apdruku;
- sudraba, rozā, violetas, spīdīgas, pītas jostas.

Snake eyes (jaunums)

Krāsas:

- sarkans;
- pelēks;
- melns;
- balts.

Čūsku ādas apdrukas- pavasarim/vasarai 2007 raksturīgais prints dominē atsevišķā Jennyfer kolekcijas līnijā Snake eyes, parādot šai līnijai būtiskāko apģērbos, kas padarīs sezonu vēl interesantāku un neaizmirstamāku. Neikdienišķības garša tiek radīta, piesaistot sarkano. Šī kombinācija koncentrē uzmanību vairāk kā jebkad, padarot tās nēsātāju lietpratēju acīs vēl iespaidīgāku un pašpārliecinātāku.

Aksesuāri:

- lakādas, baltas, melnas sarkanas somiņas un maki;
- lakādas baltas, melnas, sarkanas jostas;
- punktotas melnas un sarkanas somas.

Sexy forever

Krāsas:

- spilgti zils;
- balts melns.

„Sexy forever” kolekcijas līnija ietver sevī plašu pieprasītāko apģērbu modeļus jau vairākas sezonas. Tieši šī Jennyfer kolekcijas līnija ir tā, kura ļaus justies pārliecināti un komfortabli tās nēsātājai ikvienā dzīves situācijā, kā ikdienā, tā svētkos.

Aksesuāri:

- spilgti zilas, baltas, melnas somas;
- pītas, lakotas, matētas jostas (baltas, melnas, spilgti zilas).

Golden fever

Krāsas:

- zelts;
- balts;
- melns;
- džinss.

Metāliskais turpina uzturēties modes zenītā arī šajā sezonā- pavasarī/vasarā 2007. Zeltīti krekliņi un jakas ir aktuālas vēl joprojām. Pavasara un vasaras sezonai īpaši piemērotie baltie t- krekli ar zelta apdrukām ļaus izskatīties vēl labāk kā jebkad.

Aksesuāri:

- zelta somas, maki;
- zelta jostas.

China girl

Krāsas:

- zaļš;
- anīsa zaļš;
- balts;
- melns.

Austrumnieciskā ķīniešu stilā ieturēts ģērbšanās stils. Atlasa kleitas un blūzītes piešķirs ikdienai jaunu pieskaņu, ļaujot tās īpašniecei sajusties pavisam īpašai.

Aksesuāri:

- melnas somas ar izšuvumiem un apaļiem rokturiem.

Veļa

Šī sezona pavisam atšķirīga un ar jaunām dvesmām, ienākusi jaunajos Jennyfer veļas modeļos. Īpaši aktuāla pavasarim/vasarai 2007 ir kokvilnas veļa ar apdrukām, kā arī kokvilnas pidžamas un naktskrekli. Tomēr joprojām aktuāli ir arī mežģīņu naktskrekli. Viens no sezonas jaunumiem ir ari punktotā, pelēcīgi sarkanā veļa, kura jau šobrīd ir kļuvusi pavisam aktuāla un pieprasīta.

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV