Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Pasākumi

9
Septembris
Ceturtdiena
19:00

Skaņu mežs 2010

Preses nams
Balasta dambis 3, Rīga

Ceturtdien, 9. septembrī bijušā Preses Nama, Balasta dambī 3, Aktu zālē ar koncertiem, kas veltīti elektroakustiskajai un eksperimentālajai mūzikai, tiks ievadīts nepieradinātās mūzikas festivāls “Skaņu mežs 2010”. Vakara gaidītākais viesis iespējams būs Sudden Infant - performances un mūzikas ikona Džoks Lancs (Joke Lanz), kas iedvesmojis tādus radošos prātus kā Aphex Twin, britu mākslinieci Sāru Lūkasu un Napalm Death vokālistu Lī Dorianu. Vēl šajā vakarā uzstāsies pārsteidzošais un zibenīgais perkusionists Alexandrs Bābels (Alexandre Babel) no dueta Buttercup Metal Polish, Johaness Bergmarks (Johannes Bergmark), improvizators, kas veido vienreizēju skaņu pasauli ar paša projektētajiem netradicionālajiem instrumentiem  un kontaktmikrofoniem. Koncertā skanēs arī zviedru elektroakustikā mūzika.

Trīs dienu abonents, kas nopērkams iepriekšpārdošanā, maksā 10 latus. Savukārt vienas dienas biļetes iepriekšpārdošanā maksā 4 lati 9.septembrim (5 lati pie ieejas), 6 lati - 10.septembrim (8 lati pie ieejas) un 6 lati – 11.septembrim (8 lati pie ieejas). Biļetes ir nopērkamas Biļešu Servisā – www.bilesuserviss.lv.

Norises laiks: 09.09.2010. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV