Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

25
Februāris
Piektdiena
20:00

Kailijas Minogas koncertšovs

Arēna Rīga
Skanstes iela 21, Rīga, LV 1013

2011. gada 25. februārī “Arēnā Rīga” krāšņu koncertu sniegs pasaulslavenā austrāliešu dziedātāja Kailija Minoga (Kylie Minogue), ziņo koncertaģentūra FBI.

Popmūzikas superzvaigzne koncertēs jaunās pasaules turnejas “Aphrodite – Les Folies Tour 2011” ietvaros un jau tagad ir skaidrs, ka šis būs viens no 2011. gada vispopulārākajiem šoviem pasaulē.

“Aphrodite – Les Folies” koncertturnejā mūziķe dosies popularizējot savu jaunāko darbu – veiksmīgo albumu “Aphrodite”. Tas ir vienpadsmitais Kailijas Minogas studijas albums un dziedātājas ceturtais albums, kas prestižajā Lielbritānijas topā sasniedzis pirmo vietu. Uzreiz pēc izdošanas tas vairāk nekā piecpadsmit Eiropas valstīs debitēja populārāko albumu desmitniekā un ieņēma pirmo pozīciju Eiropas 100 populārāko albumu topā (European Top 100 Albums chart).

Kailija Minoga ir viena no veiksmīgākajām mūziķēm pasaulē. Par to liecina ne tikai neskaitāmās mūzikas balvas, tostarp prestižā “Grammy”, bet arī karjeras laikā pārdotie vairāk nekā 68 miljoni ierakstu. Turklāt Kailija Minoga ir visvairāk atskaņotā mūziķe Lielbritānijas radiostacijās pēdējo 20 gadu laikā.

Veiksmīgās karjeras laikā dziedātāja izdevusi vairāk nekā 50 singlus, tostarp tādas dziesmas kā “I Should Be So Lucky”, “Spinning Around”, “On A Night Like This”, “Can’t Get You out of My Head”, “Slow” un “I Believe in You”, no kuriem visi kļuvuši par starptautiskiem hitiem.

Biļetes varēs iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un interneta lapā www.ticketpro.lv.

Stāvbiļetes cena būs Ls 28. Sēdvietas maksās Ls 28, Ls 30, Ls 35 un Ls 50 (LMT Biznesa kluba zonā un atbilstošās vietās pretējā zāles pusē).

Norises laiks: 25.02.2011. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV