Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

8
Oktobris
Piektdiena
19:00

Izrāde „Control / Out of Centrol jeb 12(3D)ebīls"

Dirty Deal Teatro
Maskavas iela 12/2, Rīga

"Dirty Deal Teatro" izrāžu cikla „Lobotomijas spēlītes" ietvaros 8. oktobrī 19:00 piedāvā radošās apvienības Umka.lv izrādi „Control / Out of Centrol jeb 12(3D)ebīls".

„Iekārtojieties ērti un esiet gatavi stāstam. Šī nebūs pārāk garš stāsts. Varbūt kādam tas liksies kā baisa pasaka. Vai Jums patīk baisas pasakas? Man – nē. Vismaz man kādreiz tā likās. Tomēr mums reti ir iespēja darīt to, kas mums patīk. Galvenais, ko vajadzētu ielāgot jau no paša sākumā – šī pasaka nav par Jums. „Control / Out of Centrol jeb 12(3D)ebīls" ir stāsts par mūsdienu indivīda pozīciju moderno tehnoloģiju pasaulē. Labprātīga tehnoloģiju atkarība, reālo dzīvi pamazām pārnesot uz virtuālo pasauli un pakļaušanās TV reklāmu diktētajiem likumiem. Vai mēs tos kontrolējam, jeb tie tomēr kontrolē mūs? Kurš galu galā ir noteicējs? Un vai tāds vispār ir?

Izrādes veidotāji:
Autori – Ģirts Šolis, Jānis Vuguls, Umka.lv
Lomās – Armands Berģis, Ēriks Poņemeckis, Jānis Vuguls, Ģirts Šolis
Teksti – Agnese Rutkeviča, Madara Rutkēviča, Jānis Vuguls
Mūzikālais noformējums, tehniskie risinājumi, video, scenogrāfija un režija – Ģirts Šolis

Biļešu iepriekšpārdošana „Biļešu Servisa" kasēs un www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas gan iepriekšpārdošanā, gan pirms izrādes teātra kasē 4LVL, studentiem, skolēniem, pensionāriem (uzrādot apliecību) biļetes cena 2LVL.

Norises laiks: 08.10.2010. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV