Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

30
Oktobris
Sestdiena
22:00

Halloween koncerts – karnevāls

Nabaklab
Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 12, Rīga, Latvija, LV-1010

Sestdien, 30.oktobrī, klubā "NabaKlab" notiks Halloween koncerts – karnevāls.

Vairākos kambaros gaidāma dzīvā mūzika, nedzīvā mūzika dejošanai, atrakcijas, konkursi...

Koncertā uzstāsies:

CAT FROM JAPAN - muzikāls ceļojums viscaur instrumentāla, eksperimentāla post roka, psychodelic, future music krustojumā.

THE BLACK TEA - grupa, kas nebaidās eksperimentēt ar skanējumu, kas grupas muzikālo stila definēšanu apgrūtina, bet definējams būtu šādi: psychedelic dream rock.

NIGHT TALES - grupas pamatskanējums ir gotiskais roks ar akadēmisko vokālu. Iespējams, jau tuvā nākotnē aizpildīs patukšo Latvijas gothic rock skatuvi.

HEAVEN GREY - Latvijas goom/gothic metal mūzikas grupa, kas savas aktīvās darbības laikā 1990. gados bija viena no populārākajām smagās mūzikas grupām Latvijā. Grupa pārtrauca aktīvu darbību 2000. gadā, bet 2007.gadā atkal to ir atsākusi.

FRAILTY - grupas spēlēšanas maniere ir doom/death metal, ko grupa veiksmīgi papildina ar dažādiem citiem mūzikas žanriem un elementiem. Drūma, smaga, bet enerģiska mūzika un emocionāls izpildījums.

+

Dj Sinisters
Dj Kraa
Dj Zebra

Ieeja: 1.50 Ls (ar masku/tērpu), 3 Ls (bez maskas/tērpa)

Norises laiks: 30.10.2010. 22:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV