Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Pasākumi

21
Oktobris
Ceturtdiena
19:00

Mūsdienu dejas izrāde “Esi ar mani”

Ģertrūdes ielas teātris
Ģertrūdes iela 101 a, Rīga

21. oktobrī plkst. 19:00, Ģertrūdes ielas teātrī tiks demonstrēta mūsdienu dejas izrāde “Esi ar mani”. To veidojis režisors Andrejs Jarovojs sadarbībā ar horeogrāfi Elīnu Breici un dejotājiem Agnesi Bordjukovu un Gunti Spridzānu. Izrādes vizuālā tēla autore – Ieva Kauliņa, savukārt mūziku īpaši izrādei veidojis Dāvis Burmeisters.

Izrāde ir savstarpējo attiecību psiholoģisks portrets izvēles mirklī – doties vai palikt. Tās sākumpunkts ir brīdis, kad vairs nekas nenotiek tā, kā mums gribētos. Esi ar mani stāsta par cīņu vienam ar otru un ar patiesību, ka nekas mūsu dzīvēs nav bezgalīgs: vientulība, bailes, brīvība, atkarība, kaislība, mīlestība, pieskāriens un apskāviens. Un tomēr, par spīti neskaitāmajām atšķirībām, mēs nespējam dzīvot viens bez otra. Vienkārša un intīma izrāde par mīlestību un šķiršanos.

Izrāde bez teksta!

Biļetes var iegādāties internetā www.bezrindas.lv, galerijā ISTABA (K.Barona 31a)

Norises laiks: 21.10.2010. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV