Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

30
Oktobris
Sestdiena
19:00

Buto dejas izrāde „nakts svētās dejas”

Laimīgās mākslas muzejs
Ziedleju iela 1, Mārupes pagasts

„nakts svētās dejas” ir multidisciplināra izrāde, tās pamats ir haika: „nakts svētās dejas/balta ir viņu elpa/ aiz maskām” (K. Takarai). Izrāde balstīsies buto dejas poētismā, procesuālās un improvizācijas mākslas žanrā. Izrāde notiks 30. oktobrī plkst. 19:00 Laimīgās mākslas muzejā.

Izrādi veido profesionāli mākslinieki – buto deja (Simona Orinska), skaņu un performances mākslinieks (Artis Gulbis), bungas (Mikus Čavarts, "Auļi"),  gaismu māksla (Andrējs Krūmiņš), režija un scenogrāfija (Modris Tenisons), kā arī piedalīsies Buto studija. Plānots, ka izrādē piedalīsies buto horeogrāfs no Japānas Ken Mai, kā arī skaņu māksliniece, vokālā pedagoģe Skaidra Jančaite un video māksliniece Gita Straustiņa.

Biļetes: "Biļešu Paradīzes" kasēs, http://www.bilesuparadize.lv/events/buto_izrade_nakts_svetas_dejas

Adrese: "Laimīgās Mākslas Muzejs", Ziedleju iela 1 (aiz Wess Motord Toyota), Mārupes pagasts. Ieteicams izmantot 22.autobusu. Pietura "Zolitūdes iela".

Norises laiks: 30.10.2010. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV