Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

25
Decembris
Sestdiena
17:00

Rīgas Ziemassvētku koncerts

Ķīpsalas halle
Ķīpsalas iela 8, Rīga, LV – 1048

25.decembrī plkst. 17:00 Ķīpsalas hallē notiks Rīgas Ziemassvētku koncerts.

Koncerta pirmajā daļā skanēs pasaules klasikas pērles - Volfganga Amadeja Mocarta, Georga Fridriha Hendeļa, Antonio Vivaldi, Franča Šūberta un citu komponistu Ziemassvētku laika mūzika. Otrā daļa ir atvēlēta pazīstamām Ziemassvētku dziesmām, tādām kā White Christmas, Rudolph the Red-Nosed Reindeer, The Little Drummer Boy un citām mūsdienīgos aranžējumos un vēl nedzirdētā izpildījumā.

Koncertā piedalīsies lieliski solisti - mūziklu zvaigzne, šobrīd vēl Londonā studējošais Juris Vizbulis, viesis no Lielbritānijas - Pauls Putniņš (bass), Latvijas Nacionālās operas solisti Liene Kinča (soprāns) un Viesturs Jansons (tenors), "Kremerata Baltica" pirmā vijole Eva Bindere, kā arī pasaules atzinību guvušais Rīgas doma zēnu koris diriģenta Andra Pogas vadībā.

Ziemassvētku koncertā piedalīsies ne tikai iemīļotie solisti, bet arī par "brīnumbērnu ar zelta balsi" dēvētā Amanda Bašmakova (vokāls) un jaunais, talantīgais mūziķis Daumants Kalniņš (vokāls), Profesionālais pūtēju orķestris "Rīga", kamerorķestris "Konsonanse" un arī starptautisku atzinību guvušais "Swedbank" jauktais koris.

Koncerta režisors - Uģis Brikmanis, mākslinieciskā vadītāja - Ilona Breģe.

Ieeja hallē pusotru stundu pirms koncerta.

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv. Ar Starptautiskā izstāžu centra atbalstu - biļetes tikai Ls 4-10! Informācija par biļešu rezervēšanu, grupu atlaidēm un pieteikumiem pa tālr.: 67067500 vai e-pastu: music@bt1.lv.

Norises laiks: 25.12.2010. 17:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV