Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Pasākumi

29
Oktobris
Piektdiena
22:00

Riga Goes Ragga

Dirty Deal Cafe
Maskavas 12, 2. korpuss, Rīga

Ar Riga Goes Ragga pasākumu 29. oktobrī aizsāksies ikmēneša regeja pasākumu sērija Dirty Deal Cafe. Pirmais pasākums apmeklētājus aizvedīs ceļojumā pa Jamaikas zemo frekvenču skaņām visos ātrumos.

Kā pirmais vakara viesis uzstāsies regeja vēstnieks no Lietuvas, Viļņas: Gonzaless selectah (Zion Explorers Soundsystem). Vinila gurmāns Gonzaless vienu pēc otras cels no sava kofera 7 un 12 collu plates, pildītas ar heavy dub un hammer dub ierakstu celiņiem.

Stafeti pārņems pašmāju vienīgais īstais un labākais tropiskā basa duplets Crystral Sound System ar svaigāko Jamaikas dancehall skanējumu, kas pārliets ar skābu vokodera mērcīti un pārkaisīts wobble pipariņiem, kas pulsēs skaļruņos un kodīs bungādiņās.

DJ Moire pasākuma noslēgumā apmeklētājiem klās Raggajungle furšetu, cienājot ar labākajiem gabaliņiem, kas krāti pēdējo gadu dekādi.

Sākums 22:00.

Norises laiks: 29.10.2010. 22:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV