Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

25
Novembris
Ceturtdiena
19:00

Izrāde “Jēkabs”

Dirty Deal Teatro
Maskavas iela 12/2, Rīga

25. novembrī plkst. 19:00 “Dirty Deal Teatro” tiks demonstrēta jauno režisoru Andreja Polozkova un Kārļa Krūmiņa kopdarbs - izrāde “Jēkabs”.

“Policijas redzes lokā pēdēja gada laikā regulāri nonāk padzīvojis vīrs, kurš rīkojis vairākas nesankcionētas akcijas dažādās Rīgas publiskās vietās. Ir sastādīti vairāki administratīvie protokoli, tomēr pamata vīrieša aizturēšanai pagaidām nav.”

Režisori Andrejs Polozkovs un Kārlis Krūmiņš veido izrādi- vīziju par latvieti, kurš izvēlas neklusēt. Izrāde „Jēkabs” ir iesākums mūsdienu varoņa meklējumiem.

Tā pēta postpadomju telpas sociālos fenomenus. Cilvēka vietu jaunā sabiedrības modelī, demokrātijas izpratni, pārmantotās un modernās ētikas sadursmi. Skatuve ir kā platforma, kur satikties un salīgt, vai vismaz uzklausīt un tapt uzklausītam.

Radošā grupa lūdz informēt: “Izrādes tēli, lai arī daudzu sastapto cilvēku iedvesmoti, ir pilnībā izdomāti un radīti tikai skatuves vajadzībām. Izrādē iespējama neliterāra leksika, tā nav piemērota jauniem un nenobriedušiem prātiem- bērnus šoreiz atstājiet mājās!”

Biļešu iepriekšpārdošana „Biļešu Servisa” kasēs un www.bilesuserviss.lv no 1. novembra. Biļešu cenas gan iepriekšpārdošanā, gan pirms izrādes teātra kasē 4LVL. Studentiem, skolēniem, pensionāriem (uzrādot apliecību) biļetes cena 2LVL.

Norises laiks: 25.11.2010. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV