Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

28
Novembris
Svētdiena
18:00

Pirmās Adventes koncerts Sv. Pētera baznīcā

Rīgas Sv.Pētera baznīca
Skārņu iela 19, Rīga LV-1050

28. novembrī plkst. 18.00 Sv. Pētera baznīcā Profesionālais pūtēju orķestris „Rīga” sniegs Pirmās Adventes koncertu, kurā piedalīsies soliste Sonora Vaice, Rīgas kamerkoris „Ave Sol” un diriģents Mārtiņš Ozoliņš.

Šī gada Pirmās Adventes koncertu diriģēs J. Panulas Starptautiskā diriģentu konkursa laureāts Mārtiņš Ozoliņš, kuram tā būs pirmā sadarbība ar orķestri „Rīga”. Diriģents koncerta programmai izvēlējies gan populārus klasiskās mūzikas skaņdarbus, gan tradicionālās Ziemassvētku melodijas.

Koncertā skanēs divas daļas no A. Korelli Ziemassvētku koncerta, V. A. Mocarta Alleluja no motetes „Exultate, jubilate un Ave verum corpus, kā arī Dž. Kačīni Ave Maria. Programmā ir iekļauti trīs fragmenti no Ziemassvētku laikā visā pasaulē tik iecienītā P. Čaikovska baleta „Riekstkodis”. Koncerta noslēgumā Rīgas kamerkoris „Ave Sol” dziedās populāras Ziemassvētku dziesmas un ar Sonoras Vaices solo –  A. Adāna pacilāto melodiju „Ak, svēta nakts”.

Ieeja šajā koncertā ir bez maksas.

Norises laiks: 28.11.2010. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV