Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Pasākumi

25
Novembris
Ceturtdiena
19:30

Elektroakustisks stāsts „Ugunszīme”

Spīķeru koncertzāle
Maskavas iela 4, korp. 1, Rīga

Ceturtdien, 25. novembrī pl. 19.30 Spīķeru koncertzālē „Latvijas Koncerti” piedāvā elektroakustisku stāstu “Ugunszīme”. Jaunā un provokatīvā komponista Kristapa Pētersona izdomātajā stāstā par apriti un sargāšanu līdztekus paša Kristapa mūzikai skanēs ne mazāk aizrautīgo teatrāļu Jēkaba Nīmaņa un Edgara Raginska opusi, kā arī klasiķu Volfganga Dārziņa un Jāzepa Vītola variācijas par latviešu tautas dziesmām Kristapa Pētersona skatījumā.

Stāstā „Ugunszīme” spēlēs izcilākais Latvijas saksofonists Oskars Petrauskis; viens no vislokanākajiem un talantīgākajiem čellistiem Ēriks Kiršfelds, kura karjera vienlīdz spoža gan orķestrī Kremerata Baltica, gan kamermūzikas laukos; uzņēmīgais jaunās mūzikas popularizētājs Uģis Krišjānis, kā arī nepārspējamais skaņupasaules meistars DJ Krii. Ar kontrabasu koncertā piedalīsies pats Kristaps Pētersons. Interesanti, ka mūziķi piekrituši ne tikai spēlēt, bet arī runāt.

Norises laiks: 25.11.2010. 19:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV