Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

27
Novembris
Sestdiena
19:30

Andris Nelsons un Birmingemas simfoniskais orķestris

Latvijas Nacionālā opera
Aspazijas bulvāris 3, Rīga, LV-1050

27. novembrī pl. 19:30 Latvijas Nacionālajā operā diriģenta Andra Nelsona vadībā koncertēs Birmingemas simfoniskais orķestris.

Dažu gadu laikā Andris Nelsons kļuvis par vienu no pasaules pieprasītākajiem jaunajiem diriģentiem, kuru gaida tādās vietās kā Ņujorkas Metropoles opernams, Zalcburgas festivāls un Vāgnera festivāls Baireitā. Jau divus gadus viņš vada Birmingemas simfonisko orķestri, kas ir viens no Apvienotās Karalistes spožākajiem simfoniskajiem orķestriem. Rīgā Nelsons un viņa vadītais orķestris uzstāsies kopā ar vienu no iemīļotākajiem Latvijas pianistiem – Vestardu Šimku, emocionālu un virtuozu mākslinieku, kura spēle neatstāj vienaldzīgu. Orķestra kvalitātes  baudīsim, klausoties Gustava Mālera Piekto simfoniju ar slaveno, nereti kinematogrāfā izmantoto brīnumskaisto Adagietto, savukārt Vestarda Šimkus meistarību, saspēlējoties ar pasaulslavenu orķestri, novērtēsim Sergeja Rahmaņinova Trešajā klavierkoncertā.

Norises laiks: 27.11.2010. 19:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV