Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

11
Februāris
Piektdiena
22:00

ZEROSCAPE

Depo
Vaļņu iela 32, Rīga

11. februārī klubā “Depo” ikgadējās Boba Mārleja dzimšanas dienas ballītes ierasti rāmo ritējumu šogad sola uzspridzināt eksplozīvā Kanādas grupa “Zeroscape”.

Grupa tika izveidota 2003. gadā Toronto, kad kopā sanāca četri puiši, kuri katrs agrāk bija darbojušies savā mūzikas lauciņā. Apvienošanās mērķis bija sakausēt  regeju, metālu, hip hopu, dub un citus muzikālos stilus. Rezultāts sanāca pārsteidzoši veiksmīgs, tika radīts kas pilnīgi jauns, autentisks – jauns mūzikas stils Regeja metāls. Vēl šobrīd nenāk prātā cita grupa, kas ko tādu ir darījusi, dažu brīdi var vilkt paralēles ar kādu rap metāla (“Limp Bizkit”, “SOAD”) vai funk metala (“RHCP”, “RATM”) grupām, tomēr “Zeroscape” no citām izteikti atšķiras ar regeja ritmu. Neatkārtojamu kolorītu piešķir grupas ģitārists un reizē vokālists - lielā auguma, dredainais, melnādainais, uz skatuves nevaldāmais Binski.

Vēl bez Kanādas viesiem Boba Mārleja dzimšanas dienas ballītē uzstāsies pašmāju ska/ regeja grupa “Kuchenbeat”, kā arī dj-i Kone un Betons.

Ieeja 3 Ls/ 2 Ls ar flaijeri

Norises laiks: 11.02.2011. 22:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV