Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

11
Februāris
Piektdiena
22:00

Huskvarn

Fonoklubs
Cēsis, Rīgas iela 47


Piektdien, 11. februārī, 22:00 Cēsu „Fonoklubā” pašmāju smagās mūzikas grandi „Huskvarn” prezentēs jaunās dziesmas. Šajā vakarā “Fonoklubā” koncertēs arī grupas „Collide” un „Enema Express”.

Pēc vairāku gadu klusuma par Latvijas thrash metal pionieriem uzskatītā apvienība „Huskvarn” publicē jaunas dziesmas, kuras savu pirmatskaņojumu piedzīvos Cēsu „Fonoklubā”. Kāpēc tieši „Fonoklubs”? „Sen neesam bijuši Cēsīs!”, skan grupas pārstāvju atbilde. Pēdējo reizi „Huskvarn” Cēsu apkaimē uzstājās 2009. gada „Fonofest” ietvaros.

Grupas sastāvs divdesmit gadu ilgajā vēsturē ir svārstījies vairakkārt. Arī tagad, tikuši galā ar tā radītajām grūtībām, Huskvarn ir gatavi pierādīt, ka nekas no dekāžu laikā iekrātās pieredzes un spējām nav gājis zudībā, piedāvājot divas jaunas dziesmas – „Serial Lover” un „Go and Die”.

Ieejas maksa: Ls 2.-

Norises laiks: 11.02.2011. 22:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV