Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

23
Decembris
Ceturtdiena
20:00

Jauniešu kora “Balsis” Ziemassvētku koncerts

Anglikāņu baznīca
Anglikāņu ielā 2a, Rīga

23. decembrī plkst. 20.00 jauniešu koris “Balsis” aicina uz ikgadējiem Ziemassvētku koncertu Sv. Pestītāja (Anglikāņu) baznīcā. Kā ierasts, koncerta apmeklētājiem arī šoreiz būs iespēja ne tikai klausīties, bet arī piedalīties koncertos, kopīgi dziedot Ziemassvētku dziesmas, baudot karsto dzērienu un kora dziedātāju pašu rokām ceptās piparkūkas. Šādi koncerti notiks jau vienpadsmito gadu.

Programmas pirmajā daļā gaidāms īpašs notikums - vadošā lietuviešu komponista, diriģenta un pedagoga Vitauta Miškina (Vytautas Miškinis) „Missa Brevis Es Dur” pirmatskaņojums. Darbs ir speciāli rakstīts Jauniešu korim “Balsis”, tādējādi turpinot pagājušajā gadā iesākto projektu “Missa a cappella”.

Vēl koncertā piedalīsies ērģelniece Kristīne Adamaite un metālpūšamo instrumentu kvintets „Live brass”, kopā ar kori atskaņojot Valta Pūces aranžētās Ziemassvētku dziesmas.

Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs, kā arī pirms pasākuma koncerta norises vietā. Biļešu cenas – Ls 5.00 un Ls 2.00 pensionāriem (biļešu skaits ierobežots).

Norises laiks: 23.12.2010. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV