Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

26
Decembris
Svētdiena
21:00

The Smoking Caterpillar

Folkklubs Ala Pagrabs
Peldu iela 19, Rīgā

Svētdien, 26. decembrī, folkkluba “Ala” pagrabā, Vecrīgā, Smilšu ielā 16, notiks apvienības „The Smoking Caterpillars” koncerts, kas, netradicionāli Otrajiem Ziemassvētkiem, izskanēs psychodelic rock'n'soul noskaņā.

Vakara gaitā klubā tiks atskaņota pārsvarā blues/rock/jazz mūzika (bez Ziemassvētku dziesmām un tām raksturīgās melanholijas), un plkst. 21:00 uz skatuves kāps Latvijas psychodelic/rock'n'soul mūzikas veterāni „The Smoking Caterpillars” koncerta divās daļās, iesildot klausītājus ar akustisku un mierīgāku pavadījumu, lēnām un neizbēgami ievedīs tos psychodellic un rock'n'soul  noskaņas mūzikas pasaulē. Koncerta ietvaros būs iespēja dzirdēt gan jau zināmas melodijas jaunā apdarē, gan grupas pašu sacerētus skaņdarbus, gan arī vakara iespaidā emociju un jūtu izpausmes ceļā tapušus  skaņdarbus.

„The Smoking Caterpillars” dalībnieki vairāk pazīstami kā grupas „Medieval Child” sastāvs, taču tās dalībnieki ir spēlējuši arī tādās grupās kā „Blind Fox”, „Acid Rain”, „Morning After” un „The Legendary Songbird”.

Ieeja no plkst. 18:00. Koncerta sākums plkst. 21:00.

Ieeja bezmaksas.

Norises laiks: 26.12.2010. 21:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV