Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

27
Decembris
Pirmdiena
20:00

Ē. Ešenvalda un K. Vērdiņa uzvedums "Ziemassvētku leģenda"

Latvijas Universitāte
Raiņa bulvāris 19, Rīga, LV-1586

27. decembrī plkst. 20:00 LU Lielajā aulā, noslēdzot kora "Kamēr..." 20 gadu jubilejas sezonu, tā mākslinieciskais vadītājs un diriģents Māris Sirmais kopā ar komponistu Ēriku Ešenvaldu un libreta autoru Kārli Vērdiņu klausītājiem sagatavojuši īpašu dāvanu - uzvedumu "Ziemassvētku leģenda".

"Ziemassvētku leģenda" stāsta par trīs austrumu gudrajiem, kuri, sekojot zvaigznei, dodas pie jaunā Jūdu ķēniņa. Uzvedums vēsta par dažādu pasauļu sastapšanos, par draudzību, par cilvēcīgu vājumu un tā pārvarēšanu.

Uzvedumā piedalīsies jauniešu koris "Kamēr...", solisti Renārs Kaupers, Jānis Apeinis un Valdis Muktupāvels. Perkusiju partiju izpildīs izcilais sitaminstrumentu meistars Rihards Zaļupe, kuram visa uzveduma laikā piebalsos arī koris ar dažādiem sitamiem elementiem.

Radošo grupu šajā uzvedumā veido: mākslinieciskais vadītājs un diriģents Māris Sirmais, režisors Gatis Šmits, scenogrāfs Gints Gabrāns, kustību māksliniece Ilze Zīriņa, stila konsultante Keita un mākslinieks Ilmārs Blumbergs.

Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Norises laiks: 27.12.2010. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV