Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Pasākumi

6
Janvāris
Ceturtdiena
18:00

Nikolajs Popovs

Rīgas Stradiņa universitāte
Dzirciema iela 16, Rīga

Zvaigznes dienā, 6. janvārī, plkst. 18.00 Rīgas Stradiņa universitātes Aulā, Dzirciema ielā 16, labdarības koncertu sniegs starptautisko koncertu laureāts, flautas virtuozs, Pētera Čaikovska Lielā simfoniskā orķestra mākslinieks Nikolajs Popovs.

Flautista Nikolaja Popova uzstāšanos uz klavierēm pavadīs Denisa Macujeva fonda rīkotajā starptautiskajā konkursā „Jaunie vārdi” labākas koncertmeistares titulu ieguvusī pianiste Līga Kārkliņa. Līga mācījusies E.Dārziņa Mūzikas vidusskolā, un joprojām turpina izglītību Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā. Ir vairāku starptautisku jauno izpildītāju konkursu laureāte.  Kopš 1996. gada koncertē dažādu kameransambļu sastāvā un kā koncertmeistare. Līga Kārkliņa ir Rīgas Pārdaugavas mūzikas un mākslas skolas, Mārupes novada meiteņu kora Resono un Rīgas domes Kultūras departamenta jauniešu kora Norise koncertmeistare.

Ieeja par ziedojumiem Reto slimību biedrības “Caladrius” atbalstam.

Norises laiks: 06.01.2011. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV