Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

22
Janvāris
Sestdiena
22:00

Tomass Denvers Jonsons jeb „I’m Kingfisher”

I Love You
Aldaru iela 9, Rīga, LV-1050

22. janvārī bārā „I Love You” solokoncertu sniegs „Goran Gora and The Yrs” koncerta viesis Tomass Denvers Jonsons jeb „I’m Kingfisher” (Zviedrija).
 
Tomass Denvers Jonsons savā dzimtenē debitēja pirms septiņiem gadiem. 2008. gadā, iznākot Jonsona trešajam studijas albumam „The Lake Acts Like an Ocean”, britu laikraksts „The Times” ierindoja dziesminieku starp sešiem spilgtākajiem Zviedrijas māksliniekiem, kas parādījušies uz šīs valsts populārās mūzikas skatuves kopš grupas „ABBA” laikiem.

Pērn Jonsons izdeva ceturto albumu „Arctic”, kas ir viņa pirmais ieraksts ar skatuves vārdu „I’m Kingfisher”. Šis albums jau izpelnījies slavinošas recenzijas zviedru presē. Šā gada sākumā tas piedzīvos iznākšanu arī Lielbritānijā, Vācijā, Francijā un citās Eiropas valstīs. 2010. gada rudenī „I’m Kingfisher” bija britu mūziķa Eda Hārkorta (Ed Harcourt) Skandināvijas turnejas iesildītājs.

Norises laiks: 22.01.2011. 22:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV