Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

27
Janvāris
Ceturtdiena
19:00

Filma „Skrien, ja vari“

Splendid Palace
Elizabetes iela 61, Rīga

Vācu kino klubā kinoteātrī Rīga  27. janvārī tiks demonstrēta filma „Skrien, ja vari“  („Renn, Wenn Du Kannst“).

Režija: Dītrihs Brigemans
Lomās: Roberts Gvizdeks, Anna Brigemane, Jākobs Mačencs u.c.
Garums: 112 min.

„Ikviens zēns – mazs vai liels, glīts vai neglīts, astoņus vai astoņdesmit gadus vecs – sapņo par perfekto mīlestību. Un kaut kad viņa arī atnāk: simtprocentīgā meitene. Skaista, gudra, perfekta,“ saka Bens (Roberts Gvizdeks). Un Bens to zina!

Viņš ir asprātīgs, aizrautīgi stāsta trakus stāstus un ir paralizēts. Viņa sapņu sieviete ir brīnumskaista, katru dienu ar riteni nobrauc gar Bena dzīvokli un uz muguras viņai ir čella futrālis. Taču tā kā šādas meitenes nekad mūžā neiemīlas ratiņkrēsla braucējā, Bens par mīlestību vispār nerunā. Tā viņš vismaz paskaidro Kristianam (Jākobs Mačencs), kurš alternatīvā dienesta veikšanas laikā rūpējas par Benu un melnā humora un tam piederīgas niknuma porcijas pavadībā vadā viņu pa apkārtni.

Kristians ir jauks tips, kurš dzīvi uztver vienkārši. Abi zēni ātri sadraudzējas. Līdz kādu dienu viņu dzīvē ienāk jaunā čelliste Annika (Anna Brigemane) un abi puiši iemīlas viņā. Viņu draudzībai tiek uzlikts smags pārbaudījums.

Pēkšņi un nenovēršami aktuāls kļūst jautājums: kā funkcionē draudzība, ja pa vidu ienāk mīlestība, un kā funkcionē mīlestība un sekss, ja sēdi ratiņkrēslā?

Kino Rīga Mazajā zālē: 27.01. seanss 19:00

Ieeja: 2,00 Ls

Filma vācu valodā; titri angļu valodā; sinhrons tulkojums latviešu valodā.

Norises laiks: 27.01.2011. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV