Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

17
Februāris
Ceturtdiena
19:30

Festivāls "Saxophonia 2011" - Seven Winds

Spīķeru koncertzāle
Maskavas iela 4, korp. 1, Rīga

Ar projektu “Seven Winds”  Rīgā atgriežas Latvijas klausītāju iemīļotais bezgala vitālais un asprātīgais norvēģu saksofonists Rolfs Eriks Nīstrems – šoreiz kopā ar Mauritānijas ģitāristu Bekaju Avu un norvēģu tradicionālās dziedāšanas zvaigzni Unni Lēvlī. Viņus dzirdēsim 17. februārī plkst. 19:30 Spīķeru koncertzālē  festivāla „Saxophonia” ietvaros.

“Seven Winds” mūziķi rada mūziku kopā; trio skaniskais spēks ir dažādo pārstāvēto tradīciju vienreizējā kombinācijā. Papildu iespaidus mūziķi guvuši koncertturnejās Ēģiptē, Indijā, Ķīnā, Nepālā, Norvēģijā, Polijā, Šrilankā, Zanzibārā. Trio debijas albums ieguva kritiķu atzinību un tika atzīts par Norvēģijas 2009. gada labāko tautasmūzikas ieskaņojumu.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties internetā www.bilesuparadize.lv, "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā un pirms koncerta norises vietā.

Norises laiks: 17.02.2011. 19:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV