Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

11
Februāris
Piektdiena
20:00

Festivāls „Fosforfests - tas nav dzintars"

Viesnīca Latvija
Elizabetes iela 55, Rīga, LV-1010

11. februāra vakarā neformālā apvienība Speisdžams aicina uz pasākumu „Fosforfests - tas nav dzintars".

Sākot no 20:00, viesnīcas "Latvijas" pagraba 3 zāles uz 2 skatuvēm pieskandinās tādas grupas un mākslinieki kā "Satellites LV", "Riga Metro", Goran Gora, "Inokentijs Mārpls", "HMP?", "Gaserata", "Das Sonntags Legion", Kārlis Kazāks, Andris Grīva, Edgars Rubenis un mazāk zināmi muzikāli pārsteigumi un priekšnesumi - "VIPP Basbočka", grupa "Sūdi", Čipsis un Dullais u.c. Muzikāli izpaudīsies arī diskžokeji Uldis Rudaks, Toms Grēviņš, $KODEK VAN BUUREN, 2 Instrumenti. Nepārtrauktas aktivitātes garantē žurnāla „VETO" atrakciju telpa.

Lai Speisdžams būtu izdevies, tas nav iedomājams bez neatkārtojamiem un neaprakstāmiem priekšnesumiem. Šogad – Flatland performance, KIWI sienu gleznojumi, ImproZoo, līnijdejas, Samba De Riga, Rīgas Tinte, Latvijas Mākslas Akadēmijas studentu modes skates un citi intriģējoši pārsteigumi! Darbosies arī iekšāmetēji un ārālaidēji! Ieejas maksa fosforā 3 lati.

Norises laiks: 11.02.2011. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV