Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

18
Februāris
Piektdiena
19:00

Dejas un video izrāžu vakars “Dubulttelpā”

Eduarda Smiļģa teātra muzejs
E.Smiļģa iela 37/39, Rīga, Latvija, LV-1002

Eduarda Smiļģa Teātra muzejā 18. februārī plkst. 19.00 notiks laikmetīgās dejas un video izrāžu vakars “Dubulttelpā”, kur plašākai publikai tiks piedāvāti divu augstskolu – Latvijas Kultūras akadēmijas (LKA) un Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas (RISEBA) studentu radošās sadarbības rezultātā tapuši darbi.
 
Tās ir desmit dažādas apmēram desmit minūšu garas izrādes, kurās deja un video, papildinot viens otru, veido idejiski un mākslinieciski vienotu veselumu. Darbus veidojuši LKA Modernās dejas horeogrāfijas bakalaura studiju programmas 4. kursa studenti profesores Olgas Žitluhinas vadībā un RISEBA Audiovizuālās mediju mākslas bakalaura studiju programmas 2. kursa studenti pasniedzēja Jāņa Rēdliha vadībā. Kopīgais darbs pie projekta abu augstskolu studentiem ir ļāvis gan attīstīt profesionālās prasmes savā mākslas nozarē, gan gūt pieredzi sadarbojoties ar citas radošās jomas pārstāvjiem.

Biļetes iespējams iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena 4.00 Ls,  studentiem un pensionāriem 2.00 Ls.

Norises laiks: 18.02.2011. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV