Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

25
Februāris
Piektdiena
19:00

Cikla “Krievu klasikas virsotnes” koncerts

Liepājas Latviešu Biedrības nams
Rožu laukums 5/6, Liepāja, LV-3401

25. februārī plkst.19:00 Liepājas Latviešu biedrības namā Liepājas Simfoniskā orķestra izpildījumā izskanēs cikla Krievu klasikas virsotnes otrais koncerts “Ziemas sapņi”. Šoreiz kopā ar LSO muzicēs izcili Krievijas pārstāvji – vijoles virtuozs Andrejs Baranovs un ievērojamais, ar LSO jau reiz Latvijā koncertējušais diriģents Marks Kadins.

Koncerta programmā tiks atskaņots Dmitrija Šostakoviča 1948.gadā sarakstītais “Pirmais vijoļkoncerts”, kā arī skaņdarbs, no kā aizgūts koncerta nosaukums - Pētera Čaikovska Pirmā simfonija “Ziemas sapņi”. Šo simfoniju Čaikovskis ir sarakstījis 1866.gadā, un tas ir pirmais ievērojamais komponista skaņdarbs, kas veltīts tuvam draugam – krievu pianistam, diriģentam un komponistam Nikolajam Rubinšteinam.

Biļetes uz šo koncertu vēl ir iespējams iegādāties Liepājas Latviešu biedrības nama, kā arī visās Biļešu Paradīzes kasēs.

Norises laiks: 25.02.2011. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV