Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pasākumi

27
Marts
Svētdiena
19:00

11. Starptautiskais Baha kamermūzikas festivāls - atklāšanas koncerts

Lielā Ģilde
Amatu 6, Rīga, LV-1050

27. martā plkst. 19.00 Lielajā Ģildē notiks 11. Baha kamermūzikas festivāla "Pavasara cikla" atklāšanas koncerts, kurā uzstāsies kamerorķestris "Concerto Köln".

"Concerto Köln"  tika nodibināts 1985. gadā un drīz pēc tam iekaroja paliekošu vietu starp vislabākajiem senās mūzikas izpildītājiem. Jau sākumā gan publika, gan kritiķi ar lielu entuziasmu uzņēma orķestra aizrautīgo spēles stilu. Rūpīgu pētījumu rezultātā radītās interpretācijas, kas uz skatuves ieguvušas nebijušu dzīvīgumu, drīz kļuva par "Concerto Köln" firmas zīmi, strauji paverot mūziķiem ceļu uz visslavenākajām koncertzālēm un mūzikas festivāliem. Savos plašajos vieskoncertos ASV, Dienvidaustrumāzijā, Kanādā, Latīņamerikā, Japānā, Izraēlā un vairumā Eiropas valstu "Concerto Köln" ir nesis pasaulē savas muzikālās idejas un dzimtās pilsētas vārdu.

“Orķestra mūziķus dēvē par muzikālajiem trifeļu racējiem, un patiešām jāatzīst, ka orķestris ar pārsteidzošu neatlaidību uzrok komponistus, kuru brīnišķīgā mūzika ilgi gulējusi slaveno dižgaru ēnā un vēstures aizmirstībā, ” teic festivāla direktore Aina Kalnciema.

Biļetes pieejamas visās "Biļešu Paradīzes" Kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Norises laiks: 27.03.2011. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV